Simona zdieľala fotku z jedného z mnohých večierkov.ask
StoryEditor

Krainová sa priznala: Ostávali po nej zdemolované hotelové izby a alkohol tiekol potokom

24.10.2024, 13:56
Celebrity

Modelka Simona Krainová (51) je už roky v roli manželky a mamičky dvoch synov, ale kedysi to bola úplne iná žena. Nechýbala na žiadnej párty a dokázala sa poriadne odviazať. Teraz prezradila čo sa naozaj dialo za zatvorenými dvermi.

Blondínka sa nebojí zdieľať aj tie najpikantnejšie detaily. Tentokrát sa otvorene rozhovorila o divokých rokoch svojho priateľstva s majiteľom vychyteného podniku v Prahe. Ako sama priznala, počas rokov ich spoločného „vyčíňania“ zničili nejednu hotelovú izbu. Až tak to boli schopní po nociach roztočiť. 

Majiteľ pražskej kaviarne, Richard oslavoval narodeniny a jeho dlhoročná a veľmi blízka kamarátka Simona Krainová to samozrejme nemohla len tak prejsť mlčaním. Napísala mu verejné prianie na sociálnych sieťach, v ktorom zaspomínala na ich dlhoročné priateľstvo a divoké časy, ktoré si spolu prežili. 

„Drahý Richard! Je jasné, že v tomto prípade hovoria fotky za všetko a asi nie je treba písať, koľko večierkov, vypitých fliaš alkoholu, vyfajčených cigariet, pretancovaných črievičiek, zdemolovaných hotelových izieb, smiechu a srandy sme spolu za tých 25 rokov spoločne zažili,“ začala Krainová svoje želanie, ku ktorému pripojila sériu retro fotiek, na ktorých sa nebála predviesť napríklad s cigaretou v ústach či pohárom alkoholu v ruke.

„Nikdy nezabudnem a nikdy nebudem ľutovať jediný moment (ďakujem tam hore, že sme to všetko prežili), ďalšie fotky nie sú publikovateľné, ale ja sa nad nimi často a rada smejem nahlas,“ dodala modelka, ktorá si posledný mesiac prechádza nejednoduchým obdobím a potýka so zdravotnými problémami.

Mnoho neuložených žúrov

„Sme jednoducho z generácie (našťastie), kedy sme ešte vtedy neriešili posty na sockách a vedeli sme si užívať len spolu bez telefónov a na plný gule. Fajčili sme červené marlborky a parili do rána. Namiesto ranných smoothie sme sa u Richarda ládovali rezeňami a jeho legendárnymi tortami. Zlaté časy,“ dokončila Simona, ktorá Richardove narodeniny patrične oslávila poriadnym nákupom koláčov z jeho pražskej kaviarne.

FOTO PREHÝRENÝCH NOCÍ NÁJDETE V GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. október 2024 13:56