Tomáš Bezdeda sa stal po druhé otcom.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Tomáš Bezdeda je dvojnásobným otcom! Netradičné meno a fotka priamo z nemocnice

24.10.2024, 07:41
Celebrity

Vyzerá to tak, že šťastie mu skutočne praje. A to už po druhé! Tomáš Bezdeda (38) sa stal dvojnásobným otcom, včera jeho manželka Ivana (24) porodila syna. Na sociálnych sieťach sa dokonca pochválili fotkou, z ktorej očividne sála šťastie a spokojnosť. Okrem radostnej noviny šokovali aj niečím iným. Svojmu dieťatku vybrali pomerne netradičné meno!

Tomáš Bezdeda je uznávaný slovenský spevák, ktorému sa v profesionálnom živote výborne darí. Okrem práce má však šťastie aj v súkromí. So svojou manželkou, Ivanou, si nažívajú šťastný a pokojný život.

Koncom júna minulého roku sa stali rodičmi po prvýkrát. Narodil sa im syn Jakub, z ktorého majú do dnes obrovskú radosť. Ešte predtým, v marci, sa zosobášili. Niet pochýb o tom, že tento rok bol pre nich rozhodne prínosný a absolútne nezabudnuteľný!

Bude to ako predtým?

Po narodení prvého dieťaťa Tomáš priznal, že to od začiatku nebolo jednoduché. Niekedy vôbec netušil čo má robiť a ako sa k novorodencovi vlastne správať.

,,Prvé mesiace, keď príde to bábätko... je to prvé dieťa, tak to je šok ako keď spadne meteorit. Ty sa teraz na ten meteorit pozeráš, že čo s ním ideš robiť, veď to plače, žije, každé dve-tri hodiny je hore.“ Povedal umelec s tým, že svoju polovičku neuveriteľne uznáva. „Obdivujem na ženách, ako všetko dokážu zosúladiť, upratať logistiku a na všetko si nájsť čas“, dodal Tomáš.

Nedá sa to opísať!

To, ako sa s príchodom ďalšieho dieťaťa rodičia popasujú, zatiaľ povedať nemôžeme. Od narodenia prvého však nejaký ten čas prešiel a im sa do života priplietlo ďalšie šťastie. Jakubko má od včerajšieho dňa totižto súrodenca! Tomáš sa s touto novinkou okamžite pochválil na sociálnej sieti. Pridal dokonca úprimnú fotku s ešte úprimnejším vyznaním.

CHLAPCOVI DALI NETRADIČNÉ MENO

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. október 2024 09:38