Tomáš Bezdeda Archiv MAFRA
StoryEditor

Tomáš Bezdeda: „Rád doma upratujem, potom je žena povoľnejšia.“

03.10.2024, 11:50
Celebrity

Spevák Tomáš Bezdeda (38) je vždy usmiaty a dobre naladený a tak nemá problém povedať čo na srdci to šplechcne aj na verejnosti. Na nedávnom natáčaní nechal divákov poriadne nazrieť do ich domácnosti. Prečo sa Tomáš tak rád doma vrhne na upratovanie?

Spevák Tomáš Bezdeda stretol svoju vyvolenú vo fitnescentre. Ihneď ho zaujala, ale neprihovoril sa jej. Začal sa pýtať trénerov, kto to je a kedy chodí cvičiť. Nakoniec ich spojil instagram, kde si začali písať a už bola ruka v rukáve. S Ivanou boli v radostnom očakávaní necelý rok po tom čo sa dali dokopy. Na konci roka 2022 prekvapil rýchlymi zásnubami v jednom z luxusných hotelov vo Vysokých Tatrách, kde Tomáš vystupoval na Silvestra. Ivanine tehotenstvo urýchlilo aj svadbu, ktorú si vystrojili v marci minulého roka. 

Teraz spevák nechal nakuknúť fanúšikov do ich súkromia a prezradil ako so svojou manželkou fungujú. Pochválil sa, že ju ako pravý džentlmen rád odbremení a nemá problém sa chytiť upratovania. „Mne sa to páči, keď ženu odbremením. Keď je odbremenené je taká uvoľnenejšia, spokojnejšia, povoľnejšia, milšia,“ začal hudobník vymenúvať plusy, keď doma priloží ruku k dielu. Manželka Ivana mu snahu náležito oplatí. V ich manželstve zdá sa majú všetko správne rozdelené a každý je spokojní. To sú nepochybne dobre základy pre dlhotrvajúce manželstvo. 

Tomáš v relácii Záhady tela.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. október 2024 11:53