Tomáš a Ivana sa spoznali vo fitku.Instagram/Tomáš Bezdeda
StoryEditor

Tomáš Bezdeda o zoznámení s manželkou. Konečne priznal, ako ju zbalil!

26.04.2024, 11:12
Celebrity

Spevák Tomáš Bezdeda (38) už je nejaký ten mesiac ženatý muž. Dokonca od júna sa teší prvorodenému synovi. Ako sa dal so svojou ženou dokopy nikdy bližšie nešpecifikoval. Padla mu do oka v legínach a dlho sa odhodlával ju osloviť. Nadbiehať jej začal až cez sociálnu sieť.

Desaťmesačný Jakubko je podľa hudobníka podarené dieťa. Je pokojný neplače a rodičom nedrása nervy. Kým sa, ale s krásnou Ivanou stali rodina musel Tomáš na tom aby si ju získal zapracovať. Bál sa ju osloviť priamo aby si nemyslela, že je sukničkár. "Sme sa videli v posilňovni, ona ma možno tiež tak pozorovala, ja som teda nemal legíny. Ale nejak tam prebehol pohľad a padli sme si nejako do očí. No a potom sme si písali na sociálnej sieti," priznal ich nesmelé zoznámenie. "Mal som veľkú dilemu tam. Či ju ísť osloviť. Keď ju pôjdem osloviť, bude si myslieť, že som sukničkár. Keď ju neoslovím, tak si povie, že som namyslený. To sú také ťažké dilemy," hodnotí teraz svoju stratégiu. Nakoniec sa spojili cez Instagram. Dlho po nej pátral. Peter Marci si ho však v relácii Neskoro večer pekne podal: "No a ako si ju našiel. Čo si si dal vyhľadať? Ružové legíny, Žilna, posilňovňa?"

Spevák prezradil detaily: "Najprv som išiel za trénermi. Pýtal som sa či je nejaká "cezpoľná". Oni, že nie. Chodí tam pravidelne. len problém bol, že ona chodila ráno a ja neskôr. Tak sme sa nikdy nestretli. Ale potom v nedeľo to asi Pán Boh nám dal Nejaký signál. Išla ona aj ja. V ten istý čas. A máme Jakuba," zasmial sa. Potom mu napísala. Za čala ho najprv sledovať na Instagrame a začali sme si písať. "Bola v Ríme Bola pri fontáne di Trevi. Tak som jej napísal je to tam krásne, tam som bol aj ja. Uži si to. No a je Jakub," prezradil v Neskoro večer u Petra Marcina. V dnešnom diele odhalí aj prečo sa rozhodol byť pri pôrode milovaného syna. 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:08