P. Diddy bol kráľovskou rodinou posadnutý.archív
StoryEditor

Na svoje nechutné večierky chcel obžalovaný P. Diddy dotiahnuť princa Williama a Harryho. Ako sa k tomu postavili?

22.10.2024, 11:07
Celebrity

Sean Combs alias P. Diddy (54) mal zvláštne prianie. Raper chcel na svoje opulentné a škandalózne večierky dostať britských princov Williama (42) a Harryho (40). Aj keď ich pozýval viac ako desaťkrát a ponúkal im luxusné podmienky, kráľovskí bratia jeho pozvanie nikdy neprijali. Napriek tomu mal Diddy vo svojom byte zarámované ich fotografie a bol nimi údajne posadnutý.

Sean Combs alias P. Diddy, ktorý momentálne čelí niekoľkým obvineniam, vrátane sprisahania za účelom vydierania, z obchodovania s ľuďmi i sexuálneho zneužívania, mal údajne jedno veľké prianie: dostať na svojich večierkov princa Williama a Harryho. Podľa slov jeho bývalého kamaráta Roba Shutera ale kráľovskí bratia nikdy jeho pozvanie neprijali, aj keď ich Diddy pozýval viac ako desaťkrát, ako informoval napríklad web People.

Shuter tvrdí, že raper bol obom princovi úplne posadnutý. "Myslí si o sebe, že je kráľ, takže dáva úplne zmysel, že by chcel mať vo svojom sprievode dvoch princov," uviedol Rob pre BBC News. Táto posadnutosť mala zájsť ešte ďalej. Shuter tvrdí, že Diddy mal vo svojom luxusnom newyorskom byte zarámované fotografie Williama a Harryho. Raper mal údajne snímky britských kráľovských súrodencov vystavené, ako by boli jeho blízki priatelia.

image

William s bratom Harrym na večierok vraj nikdy nedorazili.

profimedia

Márna snaha dostať princa na party Diddy sa mal usilovne snažiť, aby dostal Williama a Harryho na jeden zo svojich "bielych večierkov". Podľa Shutera raper dokonca súrodencom ponúkal všetok luxus. "Hovoril, že uhradí ich cestu, ubytovanie a dokonca zaplatí za ich ochranu," povedal Rob. Avšak Diddyho snaha bola márna. Aj keď sa raper s princmi podľa dostupných fotiek v minulosti stretol, akákoľvek ponuka, ktorú súrodencom dal, nestačila, aby prilákala členov britskej kráľovskej rodiny na kontroverzné večierky. "Nikdy neprijali, nikdy neboli súčasťou jeho sveta," dodal Shuter. A vzhľadom na to, akým obvineniam teraz raper čelí, urobili súrodenci dobre.

Je to čím ďalej horšie

Texaský advokát Tony Buzbee oznámil sedem nových obetí sexuálneho násilia, ktorého sa mal dopustiť raper Sean Combs. Ten bol zatknutý minulý mesiac na Manhattane po vyšetrovaní údajného obchodovania so sexom. Trestnému konaniu, ktoré proti nemu vedie štát New York, má Combs čeliť od mája budúceho roka. Medzitým ho však žalujú v občianskoprávnych sporoch desiatky osôb, ktoré tvrdia, že sa na nich dopustil sexuálneho násilia. V ďalšej sade žalôb figuruje žena, ktorú mal znásilniť ako 13-ročnú. Najprv ju omámil drogami. Podľa jej výpovede sa mali prizerať ešte dve celebrity, ktoré však nemenovala. Večierok sa mal konať po odovzdávaní hudobných cien a na žúr mladú ženu zobral Diddyho šofér s tým, že je presne to, čo raper potrebuje. Problém nastáva v momente, keď žena tvrdí, že podpísala zmluvu o mlčanlivosti. Raperovi hrozí 15 rokov až doživotie. Všetci žalujúci budú anonymní. Podľa texaského advokáta by sa mali obávať aj ďalší nositelia známych mien. „Očakávame, že budeme podávať prípady každý týždeň uvádzajúce pána Combsa a ďalšie osoby ako obžalované, zatiaľ čo budeme pokračovať v zhromažďovaní dôkazov a príprave podaní,“ uviedol právnik.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. október 2024 12:34