Raper P. Diddy na jednej z mnohých jeho večierkov. Profimedia - Paparazzi
StoryEditor

Kauza P. Diddyho: Sudca mu uvalil útekovú väzbu. Je namočená Beyoncé, príde i na Lopez?

10.10.2024, 13:53
Celebrity

V súčasnej kauze P. Diddyho (54) sa jeho meno spája s niekoľkými známymi osobnosťami, vrátane Beyoncé, avšak doteraz sa nenašli priame dôkazy o jej zapojení do žiadnych nelegálnych aktivít. Špekulácie o tom, či má Beyoncé (43) nejaké spojenie s prípadmi okolo Diddyho, sa vyskytli najmä v médiách a na sociálnych sieťach, ale neexistujú potvrdené informácie o jej účasti v súvislosti s jeho súčasnými právnymi problémami. Okrem toho tvoril raper pár na vrchole kariéry pár aj s Jennifer Lopez (55). Na sociálnych sieťach sa už objavujú náznaky, že aj ona môže mať ku kauze čo povedať. Prečo chcú Beyoncé a Lopez tak veľmi pošpiniť?

Kauza P. Diddy (Sean Combs) je jedným z najväčších škandálov súčasného Hollywoodu. Raper čelí vážnym obvineniam z násilia, vrátane znásilnenia a obchodovania s ľuďmi. Prvé obvinenia začali padať už v roku 1991, keď ho žena, označovaná ako Jane Doe, obvinila z brutálneho znásilnenia. Tieto obvinenia však neskončili pri jednom prípade – v priebehu rokov sa pridalo viacero žien, vrátane niekoľkých obvinení zo znásilnenia a fyzického násilia, ktoré údajne prebehlo na rôznych večierkoch, ktoré Combs organizoval. Na týchto akciách, nazývaných „Freak Offs“, mali byť obete pod vplyvom drog a nútené do sexuálnych aktov, ktoré Combs a jeho spolupracovníci tajne natáčali.

Podľa niektorých zdrojov môže byť kauza porovnávaná s prípadom Jeffreyho Epsteina, čo naznačuje jej obrovský rozsah. V súčasnosti čelí Combs viac ako stovke obvinení od rôznych žien, pričom niektoré z obetí boli dokonca tínedžerky. Raper všetky obvinenia popiera a tvrdí, že ide o pokus zničiť jeho kariéru a vymámiť z neho peniaze.

Kauza vyvolala vlnu špekulácií, ktoré sa dotkli aj iných známych osobností, ako napríklad Beyoncé a Jay-Z, a rozprúdili debaty o ďalších nevyriešených kriminálnych prípadoch spojených s Diddym, ako vraždy Tupaca Shakura a Notorious B.I.G.

Obchod s bielym mäsom

V kauze P. Diddy sa objavili rôzne špekulácie, ktoré výrazne presahujú samotné obvinenia zo znásilnenia a obchodovania s ľuďmi. Jedna z najvýraznejších špekulácií sa týka jeho zapletenia do vrážd rapperov Tupaca Shakura (1996) a The Notorious B.I.G. (1997). Tieto vraždy sú stále nevyriešené, ale mnohí veria, že Diddy mohol mať v týchto prípadoch určitú rolu. Rapper 50 Cent napríklad vo svojej piesni naznačuje, že Diddy vie, kto stál za vraždou Biggieho Smallsa​. Ďalšia kontroverzia sa točí okolo tajných večierkov nazývaných "Freak Offs," kde mali byť obete pod vplyvom drog nútené k sexuálnym aktom, ktoré boli tajne natáčané. Špekulácie sa tiež týkajú možného vydierania a vyhrážania tým, ktorí sa týchto večierkov zúčastnili​​

Niektoré konšpiračné teórie zahŕňajú aj speváčku Beyoncé a rappera Jay-Z, pričom niektorí ľudia naznačujú, že mali nejaké spojenie so záhadnými úmrtiami speváčok Aaliyah a Left Eye​.

V kauze Seana "P. Diddy" Combsa sudca v septembri 2024 odmietol jeho žiadosť o prepustenie na kauciu. Combs čelí závažným obvineniam z obchodovania s ľuďmi, sexuálneho zneužívania, vydierania a prevádzania prostitúcie. Sudca označil rappera za riziko úteku vzhľadom na jeho rozsiahle zdroje a vplyv, pričom sa tiež objavili informácie, že sa pokúšal kontaktovať svedkov a obete, aby ich zastrašil alebo podplatil. Combs obvinenia popiera a tvrdí, že ide o nespravodlivý útok na jeho osobu.

Za mrežami

Sean "P. Diddy" Combs je momentálne vo väzbe. Bol zatknutý v septembri 2024 na základe obvinení z obchodovania s ľuďmi, sexuálneho zneužívania a vydierania. Súd mu zamietol prepustenie na kauciu kvôli tomu, že ho považuje za riziko úteku a podozrieva ho z pokusov o zastrašovanie svedkov.

ANKETA
Šokovala vás táto kauza?

Kto je P. Diddy

​P. Diddy, vlastným menom Sean Combs, je americký raper, producent, podnikateľ a módny návrhár. Narodil sa 4. novembra 1969 a stal sa jednou z najvplyvnejších osobností v hip-hopovej kultúre. Preslávil sa ako zakladateľ nahrávacej spoločnosti Bad Boy Records, kde objavil hviezdy ako The Notorious B.I.G. Okrem hudby sa venuje móde a alkoholu (značky ako Sean John a Cîroc). Je držiteľom niekoľkých hudobných ocenení, vrátane Grammy.

Ženy v jeho živote 

P. Diddy tvoril verejne známe páry s viacerými významnými ženami, vrátane speváčky Cassie Ventura, s ktorou bol vo vzťahu približne 11 rokov (2007–2018). Predtým randil s modelkou Kim Porter, s ktorou má tri deti. Kim Porter zomrela v roku 2018. Diddy mal vzťahy aj s ďalšími celebritami, ako Jennifer Lopez na prelome rokov 1999–2001, počas vrcholu ich kariér. 

P. Diddy, vlastným menom Sean Combs, má celkovo sedem detí:

Justin Dior Combs (narodený v roku 1993) – matkou je Misa Hylton-Brim.

Christian Casey Combs (narodený v roku 1998) – matkou je Kim Porter.

Dvojčatá D‘Lila Star a Jessie James (narodené v roku 2006) – matkou je Kim Porter.

Chance Combs (narodená v roku 2006) – matkou je Sarah Chapman.

Love Sean Combs (narodená v roku 2022).

Má aj adoptívneho syna Quincy Browna, ktorého biologickým otcom bol Al B. Sure, ale Diddy ho vychovával s Kim Porter.

image

Raper P. Diddy  tvoril pár aj s Jennifer Lopez. 

Profimedia - Paparazzi

Žiari aj napriek závažnej kauze

 

Ak je naozaj zapletená do kauzy rappera P. Diddyho, tak to na sebe nedáva poznať. Beyoncé žiarila ako slnko Speváčka Beyoncé doslova oslnila v žiarivo žltom outfite na súkromnej večeri, ktorá nasledovala po udeľovaní cien Glamour Women of the Year 2024 v hoteli Times Square EDITION v New Yorku. A to v čase, keď Holywoodom rezonuje kauza rappera P. Diddyho a objavili sa špekulácie, že Diddy a speváčkin manžel Jay-Z vraždili práve kvôli nej.

image

Beyoncé odchádza zo súkromnej oslavy.

Profimedia

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:14