Lela a Karols pržívajú veľkú udalosť.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Zápasník Karlos Vémola prezradil obrovskú novinu. Jeho manželka je tehotná, výber mena všetkých šokoval!

21.10.2024, 09:20
Celebrity

Do tretice všetko dobré! Toto porekadlo sa traduje už dlhé roky, do dnes sa ho drží aj populárna dvojica. Český bojovník, Karlos Vémola so svojou manželkou, Lelou, sú totiž v radostnom očakávaní. Modelka je tehotná a čakajú spolu tretie dieťa. Tehotenstvo sa jej dlhú dobu darilo tajiť, dnes sa s radostnou novinkou konečne podelili aj s verejnosťou. Prezradili aj plánované meno, ktorým všetkých šokovali ešte o niečo viac!

Karlos Vémola je uznávaný český zápasník, ktorý nie je známy len v Čechách, ale aj u nás na Slovensku. Jeho manželka, Lela, je slovenská modelka a bývalá playmate. Niet pochýb o tom, že okrem profesionálneho života sa im darí aj v tom súkromnom. Nažívajú si spokojným životom, ktorý o pár mesiacov bude ešte o niečo radostnejší. Ich rodina sa rozrastie o ďalšieho člena.

Lela má na svojom instagrame skutočne stabilnú komunitu fanúšikov. Sleduje ju tam viac ako 376 tisíc ľudí! Tak tomu sa naozaj hovorí pekné číslo.

Dieťa je správou o láske

Aktuálne sa na svojom profile pochválila rodinnou fotkou, na ktorej by svoje tehotenské bruško zakrývala  naozaj len ťažko. K snímke napísala dojemný popis, v ktorom odhalila svoj pohľad na deti a na ich rodinu.

,,Deti robia náš život dôležitým, s naplneným. Každé dieťa  je živou správou o láske a ľudských príbehoch, ktorú pošleme do časov, ktoré neuvidíme. Lilinka a Rocky nás naučili snívať s otvorenými očami a mysľou. Vďaka ním veríme na zázraky. Veľmi radi by sme sa s vami podelili o radostnú novinu. Jeden zázrak sa premenil na skutočnosť čakáme bábätko. S láskou Vaša Lela,Karlos, Lilinka a Rocky,“ napísala influencerka s tým, že pod fotkou sa do niekoľkých minút začali objavovať stovky nadšených komentárov.

Ďalšie prekvapenie na svete

Okrem radostnej správy verejnosť prekvapili aj niečím ďalším. Prezradili, že čakajú chlapca a dokonca si nenechali pre seba ani to, ako sa bude volať. Doma už majú pomerne netradičné mená, ďalšie k nim pribudne. K Lili a Rockymu príde malý, Arnie.

Veríme, že dvojica bude spokojná a šťastná. Prajeme im veľa lásky, zdravia a samozrejme, trpezlivosti.

V GALÉRII NÁJDETE, AKO VYZERALA ICH OSLAVA

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. október 2024 09:39