Lela si pýta za osobné stretnutie slušnú sumičku.Profimedia
StoryEditor

Vémolova Lela sa ponúka za peniaze. Suma, za ktorú ju môže mať hocikto!

08.11.2023, 14:37
Celebrity

Manželka bojovníka Karlosa Vémolu (38), Lela (34) prišla s originálnym obchodným plánom. Fanúšikom ponúka, že sa s ňou za určitú sumičku môžu osobne stretnúť. Koľko si vnadná blondínka bude účtovať?

Manželka Karlosa Vémolu, Lela si vybudovala na sociálnej sieti slušnú fanúšikovskú základňu. Populárna sa stala najmä vďaka extrémnym plastickým operáciám, ktoré rada s verejnosťou zdieľa. Teraz vymyslela, ako na svojom mene zarobiť ešte viac. Každý kto sa s ňou chce odfotiť, porozprávať či pozrieť sa jej do očí, si ju môže teraz "kúpiť". Sumu si stanovali na dvesto eur.   

Tvrdí, že ju kontaktuje veľa fanúšičiek, ktoré si pýtajú od nej rady. Mnoho ľudí sa s ňou chce na ulici fotiť. Vymyslela preto originálny plán. Usporiadala sériu špeciálnych stretnutí s názvom Lela Brunch, kam za ňou môžu ľudia doraziť. Nafotiť sa s ňou a porozprávať sa.

image

Lela si pýta za osobné stretnutie slušnú sumičku.

Profimedia

Na záujemcov si vyhradí 3,5 hodiny času. V cene sú zahrnuté drinky, jedlo, a dokonca aj tombola a fotokútik. „Každá dostane fotku a video na pamiatku, bude to dámska jazda,“ sľubuje Lela. Pokiaľ by ale zatúžil doraziť aj nejaký muž či chlapec, je vraj samozrejme vítaný. Blondínka však stavila na dámsku jazdu a tipuje, že o toto stretnutie budú mať záujem paradoxne najmä ženy.

„Ja som im chcela dať možnosť, aby sme sa mohli porozprávať, spoznať sa a aby sme sa stali takými instagramovými kamoškami. Keď má niekto rád speváka, ide na koncert, keď herca ide na predstavenie. Nie som speváčka ani herečka, tak som sa rozhodla ísť touto cestou. Keď má niekto rád ma, môže teraz prísť za mnou,“ vysvetlila Lela. Fanúšikovia sa jej vraj môžu do očí opýtať na čokoľvek, len chcú.

S touto šnúrou sa chystá po Česku aj Slovensku. Okrem Lely bude na mieste k dispozícii aj jej tím – štylistka, vizážistka, kaderníčka, špecialistka na riasy a obočie, aj fotograf, ktorý zaistí profesionálne spoločné fotografie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 18:11