Umelkyňa sa venuje netradičnému a modernému umeniu.IG/ Maria Svarbova
StoryEditor

Populárna slovenská fotografka prekvapuje: Je zamilovaná a dokonca bude matkou!

19.10.2024, 09:00
Celebrity

Na sociálnych sieťach sa venuje výhradne svojej práci. Avšak niekedy predsa len čo to zo svojho súkromia prezradí. Úspešná a talentovaná fotografka, Mária Švarbová (36), sa aktuálne pochválila obrovskou novinou. Je šťastne zamilovaná a okrem toho sa z nej stane mamina! Svoje šťastie dlhšiu dobu tajila, dnes sa s ním konečne rozhodla podeliť.

Krásu vôkol seba vidíme neustále. Či už hovoríme o prírode, meste alebo o ľuďom, ktorých stretávame. Rovnako sa to pozerá aj fotografka Mária, ktorá denne zachytáva krásy skryté v drobnostiach. Jej tvorba je známa špecifických štýlom. Je originálna, zaujímavá a rozhodne iná, ako všetky ostatné.

Pomaly, ale isto

Mária si svoju kariéru rozbiehala postupne. Pridávala na instagram niekoľko pútavých a netradičných fotiek, ktoré si postupne ľudia začali všímať. Nabiehali jej sledovatelia a dnes sa môže pýšiť tým, že jej profil sleduje viac ako 413 tisíc ľudí! Tak tomuto sa naozaj povie pekné číslo. V roku 2017 si Máriu všimli aj britské noviny The Guardian. Tie opisovali výstavu slovenskej umelkyne s názvom Bazén. Fotografie z komunistických bazénov, ktoré nafotila vo futuristickom nádychu, sa tak dostali do sveta, kde zožali ešte väčší úspech ako na Slovensku.

Umelkyni sa nepochybne v pracovnej sfére perfektne darí. Dnes už je jasné, že šťastie má aj v súkromnom živote. Nedávno sa pochválila, že našla svoju spriaznenú dušu.

Umelecké spriaznené duše

Je ňou starší brat bývalej riaditeľky súťaže krásy, Karolíny Chomistekovej. Volá sa Daniel a vyzerá to tak, že s Máriou si dokonale rozumejú. Je taktiež umelec a venuje sa fotografovaniu. Na rozdiel od Márie sa však zameriava na komerčnú tvorbu, preto sa so svojou partnerkou pravdepodobne výborne dopĺňajú.

Dvojica sa spolu na verejnosti ukázala napríklad aj na podujatí Mercedez Benz Fashion live. Okrem toho, že žiarili spokojnosťou a láskou, pozornému okoliu neunikol ani ďalší detail. Je ním to, že fotografkine obtiahnuté šaty prezradili, že sú v radostnom očakávaní. Akékoľvek dohady potvrdila aj na svojej sociálnej sieti. Pochválila sa totiž tehotenskou fotkou, ku ktorej napísala aj vtipný popis. Uviedla, že sedemdesiat percent je už načítaných.
 

image

Mária sa na sociálnej sieti pochválila ich šťastnou novinkou.

IG/ Maria Svarbova


My preto veríme, že aj zvyšných tridsať bude pre krásnu dvojicu šťastných. Prajeme im veľa spokojnosti, zdravia a radosti!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. október 2024 09:02