Dominika sa rôznych rituálov zúčastňuje pravidelne.Instagram/Dominika Moravkov
StoryEditor

Slovenská herečka porodila dvojičky. Podarilo sa jej to tajiť celý mesiac

18.10.2024, 15:00
Celebrity

Herečka Dominika Morávková (34) sa stala štvornásobnou mamou. K prvorodenej dcére Amálii a synovi Damiánovi Hugovi pribudli hneď dve bábätka. Dominika na svet priviedla dvojičky. Chlapcov, ktorým dala netradičné mená.

Dominika si svoje súkromie stráži a jedno z najintímnejších období si chcela užiť bez pozornosti médií. Aj preto o novorodeniatkach celý mesiac nikto ani netušil.

 

Rituál

Pred pár dňami sa Dominika pochválila krásnymi fotografiami z predpôrodného rituálu, ktorý absolvovala. Budúce mamičky si čoraz častejšie doprajú tento neopísateľný zážitok. V minulosti ho absolvovala aj herečka Natália Puklušová a teraz si tento netradičný zážitok dopriala aj samotná Dominika. Tá sa netají tým, že má rada v živote veci trošku inak, ako je pre mnohých normou: „Ďakujem blízkym priateľkám, ale aj mojej mamine a dcére, za ich obrovskú podporu zažiť tento deň v ženskom kruhu, na mieste, kde sa ženy vidia láskavými očami, bez súdenia. Veľa to pre mňa znamená uvidieť sa tam práve S VAMI.“ Prvýkrát prekvapila tým, že sa rozhodla svoje druhorodené dieťa priviesť na svet v pohodlí svojho domova. Dôvodom, prečo sa tentokrát rozhodla pre nemocnicu bol možno fakt, že čaká dvojičky. Predsa len, práve s príchodom viacerých detí na svet je spojené aj väčšie riziko. Aj preto zrejme nenechala nič na náhodu. Pre pôrod si však vybrala pôrodnicu v Čechách. To, že tamojšie pôrodnice sú k pôrodom viac rešpektujúce, než tie slovenské, je fakt. U našich susedov rodila aj Veronika Cifrová Ostrihoňová a zážitok z pôrodu si nevedela vynachváliť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. október 2024 16:07