Juraj Bača pre svoje kolegyne pripravil nemilé prekvapenie. stvr
StoryEditor

Zlomyseľný Juraj Bača: Takto si vystrelil zo svojich kolegýň!

18.10.2024, 10:38
Celebrity

Kto získa už nedeľu titul „Pekár týždňa“, a kto bude musieť súťaž v štvrtom kole opustiť? Súťažiaci pekár Pali si pre porotkyne v rámci osobnej výzvy v šou Pečie celé Slovensko pripravil aj malé prekvapenie v podobe miešaných nápojov. To si všimli aj moderátori a tento „úplatok“ sa Petre Tóthovej a Jožke Zaukolcovej rozhodol herec a moderátor Juraj Bača ešte trošku spestriť.

image

Šou Pečie celé Slovensko s Petrou Tóthovou a Jožkou Zaukolcovou.

stvr

Nedalo mu to! Súťažiaci Pali dobrosrdečne k výzve pribalil na piknik pre porotkyne aj malé prekvapenie avšak moderátor Juraj Bača pomyslel len na jediné. Ako im to nedarovať len tak a vymyslel záškodnícku kulehu. So šibalským úškrnom sa ujal Paliho úplatku v podobe dvoch fľaštičiek sektu a vymyslel nástrahu. Keď si dve sympatické porotkyne Petra Tóthová a Jožka Zaukolcová budú chcieť k chutne upečeným maškrtám otvoriť malý sekt nebudú vôbec príjemne prekvapené.

POZRITE SI VO VIDEU ČO IM ZA CHRBTOM VYMYSLEL JURAJ BAČA 

Vo štvrtej epizóde budú finalisti piecť zadania inšpirované Amerikou.

Vo štvrtej epizóde budú finalisti piecť zadania inšpirované Amerikou a predvedú svoje zručnosti v sladkých i slaných výzvach. Osobná výzva je muffin, technická výzva hamburger a kreatívna výzva zdobebný pie.

Pekárka Eva sa rozhodne svoje muffiny ozdobiť aj modelovanými lienkami, aby zapôsobila na prísne porotkyne. Pri ich príprave však narazí na nečakanú dilemu, ktorú sa rozhodne vyriešiť anketou medzi súpermi. Má mať lienka oči alebo nie? A viete ako sa hovorí lienke bez očí?

POZRITE SI VO VIDEU AKO TO DOPADNE

Vo štvrtej epizóde budú finalisti piecť zadania inšpirované Amerikou.

ANKETA
Sledujete šou Pečie celé Slovenku?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. október 2024 11:02