Maroš Molnár tvrdí, že jesť by sme mali pre radosť.Archív/ Mafra
StoryEditor

Aj Maroš Molnár sa rád trhne: Alkohol nevylučuje. Zje to, čo iným zakazuje. Dva nezdravé šmaky, ktoré si rád dopraje

15.10.2024, 16:00
Celebrity

Jeho meno si spájame so športom, spokojnosťou a najmä s cestou za zdravším telom. Maroš Molnár (51) je obľúbený kondičný tréner, ktorý je populárny aj vďaka šou Extrémne premeny. Ľuďom pomáha dostať sa na zdravšie chodníčky a radí im ako zhodiť nadbytočné kilá. Športovec prezradil, ako vyzerá jeho ranná rutina a aj to, že si s radosťou dopraje alkohol či nezdravé jedlo! Jeho práca ho napĺňa, avšak sú aj momenty, ktoré ho poriadne potrápili.

Jeho nadšenie nepochybne prenáša aj na iných. Každodenne druhým pomáha cítiť sa lepšie a ukazuje im cestu ako byť zdravý, spokojný a šťastný.

Smutné momenty relácie

Jeho cesta do relácie však nebola jednoduchá. Zo začiatku mal pocit, že pre túto rolu vôbec nie je ten pravý. S obéznymi ľuďmi nemal skúsenosť a vôbec netušil, ako s nimi pracovať. Podľa jeho slov sa vôbec netúžil dostať do televízie. Na kastingu ho nakoniec predsa len vybrali a jemu sa začala cesta plná dobrodružstva a zážitkov.

Úprimne však priznal, že nie všetky momenty počas Extrémnych premien boli jednoduché. Zažil aj také, ktoré mu dali poriadne zabrať. Toto bol jeden z najhorších.

,,Všetky príbehy sú nádherné. Mám jedného, čo ma veľmi mrzí. Bol v tretej sérií, bol neuveriteľne klavírne talentovaný a veľmi veľa schudol. A pol roka dozadu mi prišla fotka, že je naspäť. A je ešte väčší ako bol predtým. A toto ma veľmi mrzí. Pohodlnosť bola taká silná, že ho to zasa ťahalo dole,“ dodal sklamaný Maroš.

Na záver dodal, že nemá rád keď ľudia o svoje šťastie nebojujú a uspokoja sa s priemernosťou. On o svoje zdravie a šťastie bojoval a dnes je na seba mimoriadne hrdý. Vo svojom tele sa cíti výborne a za nič na svete by svoj životný štýl nevymenil.

,,Mne sa zdá, že tento život sa uberá viac k priemernosti než k dokonalosti. Ľudia sa uspokoja s niečím priemerným, ale nechcú bojovať o niečo výnimočné. Za tým výnimočným je ťažká práca a niekedy to trvá niekoľko rokov. Môj úspech neprišiel hneď, prišiel po dvadsiatich rokoch trénovania.“

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. október 2024 16:02