Maroš Molnár je profesionálny kondičný tréner a bývalý atlét. Športu sa venuje takmer celý život a do dnes si stojí za tým, že ho neuveriteľne napĺňa. Dnes s hrdosťou tvrdí, že už tridsať rokov chodí do práce s veľkou radosťou.
Bez kávy ani na krok
Na televíznych obrazovkách ho vidíme ako odhodlaného, prísneho a zároveň ľudského trénera. Aký je však Maroš v súkromí? Aktuálne prezradil, ako vyzerá jeho ráno. Bez kofeínu ani on z domu nikdy nevyjde.
,,Mám rutinu, varím si kávu. Začínam studenou sprchou, to som ale v lete vypustil. Dám si kávu, predtým všetky vitamíny. Keď chcem čistiť telo, dávam si jablčný ocot. Na raňajky si dávam jogurt s vločkami alebo si dám praženicu, po cvičení si dávam proteín,“ povedal Maroš v relácii Bekimovo horúce kreslo.
Relax si dopraje, ale nepovolí
Maroš celé dni tvrdo pracuje a občas mu stávalo, že celkom zabudol relaxovať. Dnes si čas pre seba striehne a aj keď je to náročné, snaží sa dostatočne si ho dopriať.
,,Robil som asi 15 rokov aj soboty a nedele a potom som zistil, že to sa nedá. Ale keď mám športovcov, idem aj v sobotu. Ale zväčša sa cez víkendy snažím relaxovať,“ povedal Maroš s tým, že rád vyrazí s najbližšími na zaslúženú dovolenku. Ani na tej však zo svojej rutiny nevychádza, práve naopak.
,,Ja si aj na dovolenke udržiavam aktívnu hodinu. Presne kvôli tomu, aby som z toho nevyšiel. Ty by si ani na dovolenke nemal vypustiť zo svojich rutín, lebo si zbytočne zničíš cyklus.“
Parižák, treska aj alkohol!
Uznávaný tréner taktiež priznal, že miluje jedlo a rád si dopraje. Všetkého samozrejme v zdravej miere. Nemá rád, keď ľudia tvrdia, že alkohol ničí akýkoľvek progres. On je presvedčený o tom, že v malom množstve môže byť dokonca prospešný.
,,Život má byť o radosti z toho čo robíš, aj z toho čo ješ, čo športuješ. Ak si človek nájde nejaký neduch, niečo čo mu chutí, nech si dá, neberiem to tak, že som zhrešil. Mňa má niekto súdiť, že si dám dva tri poháriky alkoholu? Prečo? Si vezmite, koľko máme stresu denne. Je to neustály kolobeh, aj keď svoju robotu miluješ je to stresujúce. A teraz si mám robiť stres ešte aj zo stravy? My sme mali dokonca zaužívané, že v piatok si vo fitku dávame tresku a parižák,“ povedal Maroš s tým, že jedlo jednoducho miluje a berie ho ako súčasť jeho života.