Kamila túži schudnúť už 18 rokov. Doteraz sa neodhodlala. tv markíza
StoryEditor

Morbídne obézna Kamila chcela schudnúť už osemnásť rokov. Teraz dostala šancu!

14.10.2024, 16:00
Životný štýl

Už v stredu uvidíme ďalší príbeh morbídne obéznej mladej ženy, ktorá sa prihlásila do relácie Extrémne premeny. Kamila sa nevedela vymaniť zo začarovaného kruhu. Čím viac priberala tým viac sa stránila okolia a nevychádzala z domu. Ani jej partner a dvaja synovia nevedeli doteraz Kamilin životný štýl zmeniť.

Kamila žije život zavislý na jedle. Chýba jej pevná vôľa, aby niečo dotiahla do konca.  Kamila si už toľkokrát povedala vetu: “ začnem od pondelka… “ Zakaždým zlyhala. Takto začína už dlhých osemnásť rokov. Hanba za to, ako vyzerá ju uväznila vo vlastnom dome. Medzi ľudí chodí málo. Nepríjemné pohľady okolia na seba neznesie. Útechu hľadá v jedle, čím je ho viac, tým lepšie. Z niekedy štíhlej, mladej dievčiny, je dnes hora tuku, ktorý už má aj v pľúcach! Kamila vie, že má poslednú šancu zvrátiť osud, ktorý ju pri takomto spôsobe života čoskoro dobehne. Jej partner a dvaja synovia si neprajú nič iné, len aby tentokrát uspela. Do rúk sa dostala Marošovi Molnárovi, ktorý si ju vybral do relácie Extrémne premeny. Už v stredu uvidíte ako sa jej podarilo popasovať s jeho "príkazmi" a na akej váhe skončila. 

Prostredníctvom silných príbehov v Extrémnych premenách sa diváci môžu oboznámiť s tým, že obezita nie je len choroba tela, ktorá má za následok množstvo závažných zdravotných problémov. Realizátori tejto veľkej premeny Slovákov pripravili príbehy 13 účastníkov piatej série Extrémnych premien. Tí dokopy vážia, v rámci doterajšej histórie šou rekordných 2 187 kilogramov, teda viac než neuveriteľné dve tony.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 16:02