Monika Bagárová si aktuálne užíva vysnívanú dovolenku.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Monika Bagárová vyrazila za oddychom. Luxusná dovolenka a odvážne fotky v plavkách!

15.10.2024, 12:00
Celebrity

Aktuálne počasie nám veľmi nepraje, daždivé a sychravé dni úradujú v plnom nasadení. Niektoré celebrity v tom majú jasno a od nepriaznivých podmienok rýchlo utekajú. Rovnako to vníma aj česká speváčka, Monika Bagárová (30). Aktuálne oddychuje na čarovných Maledivách, kde si slnka užíva toľko, koľko sa jej žiada. Na sociálne siete dokonca zavesila niekoľko odvážnych fotografii a my musíme uznať, že vyzerá naozaj perfektne!

Monika Bagárová patrí medzi populárne a mimoriadne obľúbené české speváčky. Večne z nej srší pozitívna energia, niekedy však aj ona potrebuje dobiť baterky. Aktuálne sa pre jeden oddych rozhodla a odcestovala na slnečné a okúzľujúce Maledivy.

Na dovolenku vyrazila so svojimi najbližšími, a spoločné chvíle si vychutnávajú naplno. Vycestovala so svojou dcérou Rumiou a so svojím partnerom. Vyzerá to tak, že teplé dni si užívajú a sebe sa venujú naozaj plnohodnotne.

Vysnívaný oddych podľa predstáv

Známa speváčka priznala, že pred cestou pociťovala čiastočné obavy. Mala strach ako cestu zvládne jej dcéra, avšak skutočnosť bola nakoniec celkom pozitívna. Na svoj oddych sa tešili pomerne dlho a zaslúžený relax si lepšie predstaviť nedokáže.

,, Na tento raj sme sa tešili pol roka. A cesta? Ruminka je proste náš najväčší parťák. Posielame všetkým veľký pozdrav,“ napísala na sociálnej sieti.

Nezabúda na svoje telo

Okrem fotiek so svojou dcérou sa Monika pochválila aj niekoľkými vlastnými. Pridala odvážne fotky v plavkách a niet pochýb o tom, že jej to naozaj pristane! Pred nedávnom sa taktiež pochválila tým, že o svoje telo sa začína poctivejšie starať. Pravidelne cvičí a dbá aj o svoju každodennú stravu.

„Hlava funguje ináč a výsledky človek pocíti veľmi rýchlo. Po týždni som cítila, že som oveľa viac fresh, že je mi lepšie. Chcela by som si to udržať. Dúfam, že mi to dlho vydrží,“ povedala speváčka na sociálnej sieti.

Vyzerá to tak, že prísny režim sa na jej tele naozaj očividne odzrkadlil. Monika vyzerá úžasne a v plavkách jej to skvele pristane.

 

MONIKINE FOTKY Z DOVOLENKY V GALÉRII:
 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. október 2024 12:02