Monika s Leom a Rumiou tvoria krásnu rodinu.Instagram/Monika Bagarova
StoryEditor

Monika Bagárová prezradila skutočný dôvod, prečo stále býva s rodičmi

16.01.2024, 14:00
Celebrity

Monika Bagárová má perspektívny vzťah, trojročnú dcéru Rumiu, no aj tak býva stále s rodičmi. Pre mnohých je to možno úplne nepredstaviteľné, no speváčka má na to svoje dôvody. Na výchovu dcérky je prevažne sama, preto bolo spoločné bývanie jedným z najlepších riešení.

Po rozchode so zápasníkom MMA Machmudom Muradovom sa Monike obrátil život na ruby. Práve počas týchto chvíľ jej boli oporou najmä rodičia.

Na dobrej ceste

Monika má z predošlého vzťahu s Machmudom Muradovom trojročnú dcérku Rumiu. Ich rozchod bol pred pár rokmi poriadnym prekvapením a to najmä preto, že sa tak stalo veľmi krátko po jej narodení. Aj napriek tomu, že sa pokúsili dať ich vzťahu druhú šancu, nevyšlo im to. Dnes však Monika žiari po boku partnera Lea, ktorý si je blízky nielen so samotnou speváčkou, ale aj jej dcérkou.

Býva s rodičmi

Monika teda aj napriek fungujúcemu vzťahu býva stále s rodičmi. Má však na to vysvetlenie, ktoré je absolútne pochopiteľné: „Máme krásny vztahy. Rozhodli jsme se tak, vychovávají se mnou od miminka Ruminku, neumím si představit, že bych je neměla. Bez nich bych tu s vami nemohla být aktívně, dělat hudbu, spolupráce, svoji práci. Jsem jim neskutečně vděčná, že mi tak moc pomáhají. Máme zároveň veľký dům, kde má každý svuj klid když chce.“ Zároveň prezradila, že je mama nechala po pätnástich rokoch svoju prácu a teraz pomáha Monike v jej firme. Aj otec sa začal venovať hudbe, zvuku a audiu, čo ho napĺňa a baví oveľa viac, než to, čo robil pred tým.

image

Monika stále býva s rodičmi.

Instagram/Monika Bagarova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 05:50