Monika BagárováProfimedia
StoryEditor

Monika Bagárová priznala problémy v čerstvom vzťahu. S podnikateľom to škrípe

22.03.2023, 09:53
Celebrity

Po niekoľkých rozchodoch s otcom jej dcérky Ruminky, MMA bojovníkom Makhmudom Muradovom sa minulý rok v lete Monika Bagárová opäť zamilovala. Lásku našla po boku podnikateľa so šperkami, ktorý žije v Karlových Varoch. Keďže hudobníčka má domov v Brne začína sa ponosovať na vážny problém.

Ešte pred niekoľkými mesiacmi si Monika Bagárová nový vzťah nechávala len pre seba, teraz sa spoločnú lásku snaží vykričať do sveta. Očarujúca speváčka práve zažíva jedno z najkrajších období svojho života a takto šťastnú a spokojnú ju fanúšikovia dlho nevideli! Klenotníka Lea z Karlových Varov partnera si snáď vysnívala, nazýva ho anjelom ich šťastie zdieľa ja na sociálnej sieti. Rozumie si podľa jej slov aj s dcérou Rumiou čo je pre ňu veľmi dôležité. Dvojica však po čase narazila na nemalý problém, ktorý zdá sa budú musieť časom riešiť. Monike to totiž, tak úplne nevyhovuje. Neľahkú situáciu bude musieť s Leom čím skôr riešiť.

Nestačí jej to

Hudobníčka je vyťažená. Pendluje po Čechách aj Slovensku, kde nedávno predstavila svoj nový album. Domov má v Brne, ktorý je od Karlových Varov vzdialený autom takmer štyri hodiny cesty. Pendlovať hore dole sa mamičke nepáči. Z priateľom Leonardom sa preto vídajú veľmi málo: „Na tú vzdialenosť sa vidíme naozaj často, napríklad dvakrát do týždňa, niekedy raz za týždeň na pár dní. Záleží, ako nám to práca povolí. Snažíme sa spolu byť čo najviac, ale sme dvaja rozumní ľudia a nebláznime, pretože máme každý svoje povinnosti,“ povzdychla si Bagárová v podcaste Bez názvu. Situáciu navyše komplikuje aj režim malej dcérky Rumie: „Keby som nemala dieťa, tak sa zbalím a idem. Ale len tak na otočku, ako to napríklad Leo robí kvôli nám, aby nám dal pusu, to ja si s malou nemôžem dovoliť,“ vysvetlila aj Monika. Speváčka by si údajne vedela s podnikateľom Leonardom predstaviť ešte dve deti. Zvažuje sťahovanie do Varov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 00:30