Kate sa po ukončení chemoterapie prvýkrát zúčastnila akcie na verejnosti.Archív/ Mafra
StoryEditor

Princezná Kate opäť na verejnosti! Ukázala sa prvýkrát od ukončenia liečby

11.10.2024, 10:00
Kráľovská rodina

Kráľovská rodina má za sebou náročné obdobie. Princeznej Kate (42) diagnostikovali rakovinu, ktorú ihneď začala liečiť. Pre všetkých to boli ťažké momenty, dnes sa z nich pomaly, ale isto dostávajú. Princezná sa včera prvýkrát od ukončenia chemoterapie dokonca ukázala na verejnosti. Spolu s princom Williamom (42) navštívili mesto v Anglicku.

Kate Middleton, princezná z Walesu, má za sebou pravdepodobne najťažšie obdobie svojho života. Po tom, čo jej diagnostikovali rakovinu, musela ihneď konať.

Začiatky boli najťažšie

 Zo začiatku pred ňou stála jedna z najkomplikovanejších úloh. Vysvetlenie situácie svojim deťom. Bála sa, ako takúto informáciu prijmú, preto sa im ju snažili podať čo najcitlivejšie a najjemnejšie.

,,Čo je najdôležitejšie, trvalo nám, aby sme situáciu vysvetlili Georgovi, Charlotte a Louisovi spôsobom, ktorý pochopia a ubezpečili ich, že budem v poriadku,“ povedala dávnejšie vo videu na sociálnej sieti.

Stretli sa s nešťastnými rodinami

Po istej dobe okolnosti prijali a Kate sa vrhla na svoje chemoterapie. O aký typ rakovine ide, zatiaľ nevieme. Rodina si tieto informácií z pochopiteľných dôvodov necháva výhradne pre seba.  Kate sa liečeniu venovala naozaj poctivo. Aktuálne ho ukončila a po prvé sa spolu so svojím manželom ukázali na verejnosti.

Kate a William navštívili mesto Southport na severozápade Anglicka. Stretli sa tam s rodinami troch detí, ktoré prišli o život pri útoku nožom v júli. Útok sa odohral na tanečnom podujatí pre deti, venovanom tvorbe americkej speváčky Taylor Swiftovej. Kráľovská rodina si vážnosť danej situácie plne uvedomuje a preto sa rodinám rozhodli vyjadriť svoj súcit a empatiu.  Okrem rozhovorov s rodinami sa rozprávali aj so záchranármi či inými prítomnými.

Vyzerá to tak, že princezná sa po náročnej liečbe dnes cíti  už oveľa lepšie. Veríme, že ich čakajú už len svetlejšie časy, plné radosti a šťastia.
 

FOTOGRAFIE KATE PO LIEČBE V GALÉRII:
 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:11