Monika Hilmerová a Jaro Bekr patria k najstabilnejším párom slovenského šoubiznisu.Archív/ Mafra
StoryEditor

Láska na prvý pohľad existuje: Takto vyzeralo osudové stretnutie Jara Bekra a Moniky Hilmerovej!

08.10.2024, 13:00
Celebrity

Svoju lásku našli už dávno, iskra a šťastie však nevyprchalo ani po rokoch. Obľúbená herečka Monika Hilmerová (50) a populárny tanečník Jaro Bekr (52) tvoria jeden z najstabilnejších párov šoubiznisu. Herečka včera oslávila okrúhle narodeniny. Takéto veľkolepé julibeum nenechalo chladným ani jej partnera, ktorý na sociálne siete napísal nádherné slová. Verili by ste tomu, že zo začiatku neveril, že sa na neho Monika čo i len pozrie? Ich vzťahu nedávali veľké šance a pozrime sa! Dopadlo to úplne inak.

Mnoho ľudí tvrdí, že láska na prvý pohľad neexistuje. Ja si to ani náhodou nemyslím. Monika a Jaro sú dôkazom toho, že zamilovanie už na prvé pozretie existuje a môže dokonca vydržať roky. Sympatický tanečník na sociálnej sieti priznal, ako sa so svojou polovičkou zoznámil. Priznal, že bol úplne hanblivý a nedával im absolútne nijaké šance.

Prvý osudový pohľad

„Keď si spomeniem na ten pocit, keď som ju prvýkrát videl v Radošinskom...v bielych šatách. Mal som okolo 18-19, ona nejakých 16-17. Odpadol som. Ale hneď, ako to bolo vtedy u mňa zvykom, som sa schladil cestou domov, že táto baba je mimo moju ligu. Bol som vtedy fest hanblivý a neoslovil by som ju ani ak by sme boli dvaja stroskotanci na malom pustom ostrove“, povedal Jaro s tým, že od významného prvého pohľadu niekoľko rokov prešlo a on počas nich pracoval na svojej hanblivosti. Snažil sa pôsobiť sebavedomo a ako čas plynul, začínalo sa mu to dariť. Po nejakých rokoch sa vybrali na oficiálne prvé stretnutie.

Čakali sme na seba

Podľa slov tanečníka sa niekedy čakať rozhodne oplatí. On si na svoju vytúženú lásku počkal a stálo to za to.

,,Prešlo zopár, dosť rokov… no ako si dnes my dvaja hovoríme - Čakali sme na seba. Keď som jej zavolal taxík po našom prvom stretnutí, a keď si do toho taxáča sadla, povedal som jej "Posuň sa prosím" a keď som videl jej mierne zdesený výraz tváre, ešte som rýchlo dodal "Odprevadím ťa iba" ...lebo pre mňa je normálne nenechať dievča ísť samé nočnou Bratislavou. A ako som čakal v taxíku, kým zájde do vchodu, ďakoval som, že som z nej dokázal počas jazdy napriek jej odporu, vymámiť telefónne číslo,“  dodal Jaro.

Koľko ruží je veľa ruží?

Na prvý pohľad ako romantik možno nevyzerá, avšak pravdou je presný opak. Tanečník zbožňuje láskyplné gestá a niekoľko z nich venoval aj svojej vtedajšej frajerke.

„Keď si spomeniem na prvé predstavenie v SND, kam ma pozvala a ja som trafil jej obľúbené žlté tulipány, ktorých som kúpil 101 a ona ich potom mala vo všetkých vázach doma po celom byte…“ povedal Bekr s tým, že ľudia boli poriadne šokovaní, že práve táto dvojica sa dala dohromady. Nikto im podľa jeho slov neveril. Mali o nich skreslenú predstavu, realita sa nakoniec vykreslila inak.

Jaro svoj prejav ukončil najkrajšie, ako len mohol. Napísal niekoľko dojímavých slov, ktorými vyjadril hlboké a úprimné city voči svojej krásnej manželke. ,,Nikdy sa mi nezunuje a nestratí na sile naše "Ľúbim ťa" niekoľkokrát denne...ja ďakujem, že môžem byť takto šťastný a ďakujem a za to, že ma robí lepším…“

Vyzerá to tak, že napriek pochybnostiam okolia si pár od začiatku kráčal po vlastnej ceste. Svedčí o tom aj fakt, že sú jedným z najukážkovejších dvojíc a ich fanúšikovia ich naozaj zbožňujú. Dnes spolu vychovávajú dve deti, dcéru Zaru a syna Leonarda.

Život je pre ňu obrovský dar

Monika sa ku svojím narodeninám taktiež vyjadrila. Na sociálnej sieti napísala úprimné poďakovanie, z ktorého srší naozaj čistá vďačnosť.

„Mám 50! Jeeej! Cítim veľkú radosť, že môžem takto dlho žiť, to je obrovský dar! Ďakujem za všetko Bohu, mojim najdrahším rodičom, milovanému manželovi @jarobekr a našim najmilovanejším deťom, celej rodine, aj blízkym priateľom! Ja sa teším z 50 veľmi, aj keď toto číslo je už vek, kedy vám málokto povie, že Život máš ešte pred sebou. Snáď len okrem môjho otca, ktorý mi s úsmevom teraz často vraví, že Život je naj po 50 a tiež Teš sa na starobu.“

My sa samozrejme pripájame a Monike prajeme všetko len to najlepšie!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:22