Monika Hilmerová a Jaro Bekr sa stále prekvapujú.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Monika Hilmerová vystrojila manželovi Jarovi Bekrovi na päťdesiatku netradičné prekvapenie. Poslal jej odkaz!

28.10.2022, 11:58
Celebrity

Dvojica žije spolu v manželstve vyše trinásť rokov a stále im to výborne klape. Pred rokmi sa brali v Dóme sv. Martina. Večer bola žúrka. Nikto z pozvaných kamarátov netušil, kam idú. Bola v starej opustenej fabrike, ktorú nedali vyzdobiť. „Z toho večera existuje málo fotiek, no tu je jedna z nich. Nikdy som ani netušil, že budem taký šťastný s mojou ženou, našimi deťmi, mojou rodinou. Prajem to zo srdca všetkým,“ napísal tanečník Jaro Bekr. Tak ako mali netradičnú svadbu mali aj nedávnu oslavu.

Pred niekoľkými dňami Monikin milovaný manžel oslávil okrúhlych 50 rokov. Herečka si dala záležať a vymyslela tématický večierok, do ktorého zapadala aj torta. Takúto ste asi ešte nevideli. Keďže večierok bol v štýle 70-tych rokov, dala Monika Hilmerová upiecť aj takú tortu. „Môj muž mal koncom týždňa oslavu 50tky so svojimi kamarátmi a ľuďmi čo má rád a ja som ho tam chcela niečím originálnym prekvapiť. Oslava bola v štýle 70‘s alebo 80‘s ako v našom detstve a dospievaní. Rozhodla som sa dať mu z tých rokov darček a tak dostal odo mňa walkman a inšpirovalo ma to dať mu urobiť na oslavu nejakú originálnu tortu pripomínajúcu tú dobu," vyjadrila sa k oslave Monika Hilmerová.

Hýčkajú sa aj po rokoch

„Vymyslela som nech je torta presne ako vyzeral jeho prvý kazeťák. To teda vôbec nebola ľahká úloha a bolo mi jasné, že to dokáže len naozaj výnimočná cukrárka. Dostala som tip a odpadla som z jej schopností. Urobiť ručne len podľa fotiek tak úžasnú kópiu presne toho magneťáka, to bola ťažká úloha a ona to napriek tomu nevzdala a pustila sa do toho. Uznajte sami, podarilo sa jej to geniálne a do najmenších detailov," rozplýva sa. „Vyzerá dokonale ako originál a ešte aj bola celá komplet jedlá a veľmi chutná," odkázala. Tanečník Jaro bol z prekvapenia svojej manželky nadšený: „Láska ďakujem za vždy originálne darčeky! Čistá nostalgia, keď som tú tortu videl a spomenula si na môj prvý "TANEC"."

FOTO z párty v GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 08:28