Pridajte do starostlivosti o pleť aj Jarischovu vodu.Shutterstock
StoryEditor

Vy ju ešte nemáte? Jarischova voda by vám v kúpeľni nemala chýbať z niekoľkých dôvodov

28.09.2024, 14:00
Krása a móda

Niekedy máte tie najúčinnejšie prostriedky na dosah ruky, no vám by možno ani nenapadlo po nich siahnuť. Z času na čas by ste okrem drogérii mali zájsť aj do lekárne. Práve tam sa ukrývajú často tie najlepšie a cenovo najdostupnejšie kozmetické vychytávky.

Jarischova voda medzi ne rozhodne patrí. Ocenia ju všetky typy pleti a vy za pár eur získate produkt, ktorý má na ňu množstvo pozitívnych účinkov.

Skvelá hydratácia

Jarischovu vodu vám na počkanie namiešajú v lekárni. Jej zloženie je veľmi jednoduché, no účinné. Je to kombinácia destilovanej a bórovej vody a tiež glycerínu. Práve ten má schopnosť viazať na seba vodu, vďaka čomu po nanesení Jarischovej vody na pleť zostane dokonale vláčna a hydratovaná. Práve pleť, ktorej nechýba hydratácia je pružná a nie sú na nej viditeľné ani prvé známky starnutia. Vlhkosť v pokožke tento roztok udržiava dlhodobo. Čo je kľúčom k úspechu k zdravej a žiarivej pleti.

Bojuje s nedokonalosťami pleti

Zloženie tohto roztoku ho predurčuje k tomu, aby bol prínosom aj pre problematickú pleť. Najmä pre tú, ktorú trápi akné, ale aj ekzémy či iné ťažkosti. Používajte Jarischov roztok pravidelne, ráno aj večer a prvé výsledky sa veľmi rýchlo dostavia. Jarischov roztok suchú pleť hydratuje a mastnú zmatní. Aj preto je skvelou voľbou, nech už máte akýkoľvek typ pleti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. september 2024 14:01