Zdena Studenková na módnej prehliadke vyzerala naozaj výnimočne!Profimedia
StoryEditor

Odvážna aj elegantná: Zdena Studenková šokovala poriadnym výstrihom. Vyrážala dych a priznala plastiku!

03.10.2024, 10:00
Celebrity

Starnutie je prirodzené a a dočkáme sa ho nepochybne všetci. O niektorých ľuďom sa hovorí, že ich tak povediac obchádza. Vyzerajú, akoby ich čas láskavo šetril. Rovnako to je aj v prípade hereckej ikony, Zdeny Studenkovej (70). Na svoj vek vyzerá perfektne a očividne si to užíva. Dôkazom toho bola aj módna prehliadka, na ktorej pútala pozornosť odvážnym výstrihom. Prezradila dokonca viac o svojich estetických zákrokoch. Ktorý by si nikdy nedala?

V slovenskom šoubiznise sa o nej hovorí naozaj veľmi často. Či už spomenieme divadlá, filmy alebo seriály, Zdena si rozhodne zahrala v každej kategórií. Dlhé roky sa umeniu venuje a je v ňom naozaj veľká profesionálka.  V súkromí svoj voľný čas rada vyplní športom, zdravým životným štýlom a samozrejme, módou.

Plný dom celebrít

Pred niekoľkými dňami sa herečka rozhodla navštíviť historickú budovu Národného múzea v Prahe. Konala sa tam totiž módna prehliadka Osmany Laffitu. Kubánsky módny návrhár takýmto spôsobom oslávil dvadsiate výročie svojej značky, čiže na takomto podujatí nemohlo chýbať veľké množstvo celebrít. Patrili medzi ne Vendula Svobodová, Karlos Vémola, Šárka Rezková, Lívia Klausová, Michael Kováčik či Richard Chlad. Podporiť akciu prišla aj prvá československá vicemiss Iva Kubelková, topmodelka Simona Krainová  alebo Kateřina Brožová. Na oslavu dorazila aj nestarnúca a večne upravená, Zdena Studenková.

Vie presne, ako na to!

ČÍTAJTE ĎALEJ

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. október 2024 10:04