Zdena Studenková na módnej prehliadke vyzerala naozaj výnimočne!Profimedia
StoryEditor

Odvážna aj elegantná: Zdena Studenková šokovala poriadnym výstrihom. Vyrážala dych a priznala plastiku!

03.10.2024, 10:00
Celebrity

Starnutie je prirodzené a a dočkáme sa ho nepochybne všetci. O niektorých ľuďom sa hovorí, že ich tak povediac obchádza. Vyzerajú, akoby ich čas láskavo šetril. Rovnako to je aj v prípade hereckej ikony, Zdeny Studenkovej (70). Na svoj vek vyzerá perfektne a očividne si to užíva. Dôkazom toho bola aj módna prehliadka, na ktorej pútala pozornosť odvážnym výstrihom. Prezradila dokonca viac o svojich estetických zákrokoch. Ktorý by si nikdy nedala?

Niet pochýb o tom, že v takejto spoločnosti chcela umelkyňa vyzerať čo najlepšie. A to za akýchkoľvek okolností. Zvolila preto výstredný, ale stále elegantný outfit. Rozhodla sa pre ležérne čierne saténové šaty, ktoré dokonale obopínali jej chvályhodnú postavu. Šaty síce zahalili takmer celé jej telo, avšak na výstrihu rozhodne nešetrila. Pochválila sa svojimi prednosťami a zakryla to, čo malo byť schované. Som presvedčená o tom, že presne takto sa to robí, dámy!

Priznala plastiku: Čo je na tom?

Blondína si to na podujatí nepochybne užívala. Okrem zábavy si našla čas aj na niekoľko rozhovorov. Úprimne prezradila jej názor na estetické zákroky, čo zaujíma nepochybne tisíce žien.

Je o nej verejne známe, že podstúpila plastiku viečok. A očividne si za ňou sto percentne stojí.

„Nehanbím sa za to. Je to v súčasnej dobe bežný zákrok. Nechala som si ufiknúť málinko kože, čo je na tom?“ povedala Zdena českým novinárom, s tým, že pravidelne podstupuje neinvazívne skrášľovacie procedúry. O svoj zovňajšok sa stará a to naozaj poctivo a detailne. Pravidelne chodí na botox, pery si necháva hydratovať kyselinou hyalurónovou a údajne sa nevyhýba ani omladeniu pleti laserom, alebo vlastnou plazmou.

Toto ani za svet

Na iné estetické zákroky má však vyhradený názor. Kedysi sa špekulovalo o tom, že podstúpila facelifting, avšak herečka takéto tvrdenia popiera. Tvrdí, že dokonca existuje jeden zákrok, ktorý by si za nijakých okolností nedala. Nech sa deje čokoľvek na svete.

„Nikdy by som si nenechala siahnuť na prsia. Ja nemám rada veľké prsia, ja mám rada malé prsia. Nie je to to, čo si ja predstavujem, že je ideálom krásy a okrem toho si myslím, že to môže byť aj niekedy nebezpečné,“ povedala otvorene herecká ikona.

Je viac než jasné, že Studenková presne vie, čo si môže dovoliť a čo už nie. Napriek svojmu veku dokáže byť vždy elegantná, upravená a ženská. A to je naozaj hodné chvály!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. október 2024 10:04