Barbora Švidraňová sa pomaly, ale isto vracia k absolútnej prirodzenosti.Instargram/Barbora Svidranova
StoryEditor

Zdravie podľa Barbory Švidraňovej: Čomu sa vyhýba a na čo nikdy nezabúda?

23.09.2024, 10:30
Celebrity

Niet pochýb o tom, že vyzerá perfektne. Za jej výzorom však stojí mnoho práce, ktorú každodenne podstupuje. Hovoríme o talentovanej umelkyni, Barbore Švidraňovej (36). Za posledné obdobie sa čoraz viac prikláňa k prírode. Či už hovoríme o kozmetike alebo o životnom nastavení. Nedávno prezradila aj to, čo zo svojho jedálnička úplne vylúčila a čo naopak pridala. Práve vďaka týmto tajomstvám sa jej darí vyzerať stále spokojne a fit!

Barboru Švidraňovú verejnosť pozná ako talentovanú herečku a speváčku. Aktuálne pôsobí v Žilinskom divadle. Ľudia si ju zamilovali aj v televíznych seriáloch, ako napríklad Búrlivé víno, Panelák či Oteckovia.

Zdravie je dôležitejšie ako štýl

Dlhodobo sme ju registrovali ako ohnivú krásku s ryšavými vlasmi. Dnes sa jej imidž pomaly, ale isto úplne zmenil. Postupne sa vracia ku svojej pôvodnej farbe vlasov. Stáva sa z nej blondína a podľa jej slov, nikdy so sebou nebola spokojnejšia. Je o nej totižto známe, že sa vo veľkom začala venovať ezoterike. Pre ľudí robí niekoľko druhov terapií a tvrdí, že ju skutočne napĺňajú. Vyzerá to tak, že Barbore príroda a maximálna prirodzenosť učarovali naozaj výrazne.

,,Chcem sa vrátiť čo najviac k svojej pôvodnej farbe, aby som sa mohla farbiť čo najmenej, prípadne úplne prešla na henu. Zdravie mojej pokožky je pre mňa momentálne dôležitejšie ako štýl a aktuálne trendy, moje vlasy si už vytrpeli dosť. Ale musím povedať, že prírodné vlasové zábaly z byliniek a korenín sú niečo nenormálne voňavé a úžasné,“ povedala úprimne herečka.

Nezabúda na pohyb

Pri pohľade na uznávanú speváčku vám napadne, že vyzerá naozaj skvelo. Jej postava pôsobí dokonale žensky, príťažlivo a zároveň vypracovane. Je viac než jasné, že svojmu telu nejaký ten čas venuje. Denne sa snaží cvičiť a dodržiava aj zdravú stravu. Podľa jej zhodnotení, tak prispieva k tomu, aby sa cítila úžasne! Fyzicky aj psychicky.

,,Snažím sa pevnosť a silu tela dopĺňať tréningmi s vlastnou váhou a jogou na flexibilitu,“ povedala s tým, že za posledné obdobie bola veľmi zaneprázdnená a na pohyb veľa času nezostávalo. Verí, že v zimnom období túto chybu napraví.

Babkinmu koláču neodolá

A ako to má krásna herečka so stravou? Popri jej profesií vraj nie je jednoduché skĺbiť zdravú stravu s neustálym presúvaním sa. Umelkyňa otvore priznala, že často krát sa stalo, že jediné čo mala kedysi po ruke, bola bageta z pumpy. Dnes si na svoju výživu dáva oveľa väčší pozor a takýmto situáciám sa snaží vyhýbať.

,,Snažím sa obmedzovať sacharidy, biely cukor, nezdravé tuky. Vyhýbam sa fastfoodom, dlhodobo nepijem sladené bublinkové nápoje a ani alkohol. Babkinmu koláču sa niekedy odolať nedá, ale inak sa snažím jesť hlavne zeleninu, ovocie, vylučujem lepok a výrobky z kravského mlieka. A na čo nedám dopustiť, je zelený jačmeň, chlorela, acai, maca peruánska, lucuma, reishi a podobné prírodné doplnky výživy a jedálnička, ktoré sú napumpované výživnými látkami,“ dodala Švidraňová.

Niet pochýb o tom, že Barbora má svojom systéme naozaj prísne nastavené pravidlá.  A my musíme uznať, že to je skutočne vidieť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. september 2024 10:41