Hana Gregová v tajnosti postavila nový dom, vyzerá úplne ako v Grécku.Profimedia
StoryEditor

Hana Gregorová tajne postavila nový dom! Grécky štýl a palmy ako pri mori

18.09.2024, 14:00
Celebrity

Sny si treba plniť, a je úplne jedno v akom veku! Dôkazom toho je aj známa slovenská herečka, Hana Gregorová (72). Svojich fanúšikov aktuálne prekvapila veľmi príjemnou novinkou. Za posledné obdobie sa jej totižto podarilo postaviť nový dom a nikomu o ňom vôbec nič nepovedala. Šokujúci je aj štýl zariadenia, ktorý zvolila. Netají sa tým, že miluje Grécko a je to naozaj vidieť!

Hana Gregorová je sympatická slovenská herečka, ktorú verejnosť pozná najmä zo známych seriálov. Patria medzi ne napríklad Ordináce v ružové záhradě, Kolonáda, Chlapi neplačú alebo Hranica. Obľúbenou sa stala aj vďaka nedávnej tanečnej šou Let´s Dance, v ktorej bola legendárne najstaršou súťažiacou! Vyzerá to tak, že umelkyňa si ide za svojimi cieľmi aj napriek svojmu veku. A to je naozaj obdivuhodné.

Z vily do bungalovu

Podobne to je aj v prípade jej zázemia. Hana Gregová veľkú časť svojho života prežila v Prahe, po boku českého herca, Radka Brzobohatého. Vila, ktorú spolu zdieľali je však už minulosťou. Radko v roku 2012 zomrel a jeho manželka zostala na obrovský dom sama. Je pochopiteľné, že údržba tak nákladného sídla bola pre ňu príliš náročná a preto sa odsťahovala do útulnejšieho bungalovu. Zamierila vtedy do obce Rajka, odkiaľ je doprava do Bratislavy oveľa jednoduchšia. V tejto obci zostala, ale z bungalovu sa presunula na nové miesto.

Nový dom v gréckom duchu

Televízna hviezda sa rozhodla, že sa v tichosti presťahuje do nového bývania. V tom, do akého štýlu si ho zariadi, mala vraj úplne jasno.

Pustila som sa do budovania, stavala som nový dom. Manžel Radek zbožňoval Grécko a často chodieval s naším synom Ondríkom na Rodos, tak som si povedala, že si nový dom postavím v gréckom duchu – v bielo-modrej farbe. Mám maďarský Rodos,” povedala úprimne pre Plus jeden deň.

Modrá, biela a ešte aj palmy

Pri prvom pohľade na útulný dom vám skutočne napadne, že vyzerá takmer ako v Grécku. Drevený obklad je jasne biely a je lemovaný upokojujúcou modrou farbou. Herečka však šokuje nielen netradičnými farbami, ale napríklad aj palmami! Nachádzajú sa okolí jej domu a dodávajú mu tým pádom dokonalú dovolenkovú atmosféru. V lete samozrejme na dvore nechýbal ani bazén či slnečníky a o perfektné sídlo bolo rýchlo postarané.

"Dala som ho postaviť asi pred rokom a nedávno sme ho dokončili. Biela a modrá evokujú leto aj v zime – tu nikdy totiž nebývajú kruté zimy, preto mám aj palmy, verím, že prežijú," dodala umelkyňa s úsmevom.

Interiér sa však rozhodla zariadiť celkom inak. Aby to s tou obľúbenou dovolenkovou destináciu neprehnala, vsadila na overenú klasiku. Interiér zdobia tmavšie farby, nechýba hnedá, bordová a čierna. Na poličkách má vystavené veľké množstvo dekorácií, vrátane obrazu jej zosnulého manžela. Dom má obývačku spojenú s kuchyňou, tri ďalšie izby, kúpeľňu, dve toalety, komoru aj zimnú záhradu. Niet pochýb o tom, že herečka sa v ňom cíti naozaj ako pri mori. Na otázky o tom, čo plánuje urobiť so svojím predchádzajúcim bungalovom odpovedá nepresne. Tvrdí, že ho bude chcieť predať, ale zatiaľ na nič netlačí. Všetko má podľa nej čas a v ničom sa samozrejme nechce unáhliť.
 

FOTOGRAFIE JEJ NOVÉHO DOMU V GALÉRII
 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. september 2024 14:02