Hana Gregorová sa musela vyjadriť k obvineniam na adresu jej syna Ondřeja Brzobohatého.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Hana Gregorová reaguje na škandál okolo jej syna Ondřeja, ktorému Kuchařová dáva zabrať

23.05.2023, 10:21
Celebrity

Nemohla ďalej mlčať. Herečka Hana Gregorová po tom čo sa včera dozvedela škandalózne informácie musela reagovať. Jej syna Ondřeja Brzobohatého obvinila exmanželka Tatiana Kuchařová s bizarností, ktoré od nej mal pri sexe vyžadovať. Pre rodinu je už všetko za čiarou.

Tatiana Kuchařová po rozvode s Ondřejom Brzobohatým žiada aj anulovanie cirkevného sobáša. Dôvody prečo sa tak rozhodla spísala v cirkevnej žalobe. Obviňuje ho, že sa prezliekal za ženu a v takomto kostýme chcel od nej aj intímnosti, ktoré jej neboli po chuti. Brzobohatý obvinil bývalú modelku, že celý spis poskytla médiám aby mu uškodila. Podľa jeho slov mali k dokumentu prístup iba štyria ľudia. Čiže mimo nich dvaja cudzí, ktorých umelec svojim konštatovaním z kauzy vylúčil. Podporu hudobníkovi už vyjadrila časť českého šoubiznisu s dávkou humoru. 

image

Aleš Háma sa nezdržal a vyjadril hudobníkovi podporu.

instagram/aleshama
image

Česká herečka Sandra Nováková sa na podporu hudobníka prezliekla za pána.

instagram/sandranovakova
image

Spevák Matěj Ruppert vyjadril svoj názor.

instagram/matejruppert

Verejne reagovať už musela aj Ondřejova mama, Hana Gregorová: "Ondrejko môj milovaný, chcem ti len povedať, že život prináša rôzne sklamania a výhry, a že bez nich by bol nudný a monotónny. Som na teba pyšná, aký si správny chlap, a že sme z teba s tvojim úžasným otcom vychovali slušného človeka a skutočného gentlemana.Vždy si sa k svojim partnerkám choval veľkoryso, či už emocionálne alebo materiálne, aj keď z môjho pohľadu  sem tam zaslepene. Ale to je láska, s ktorou ruka v ruke občas kráča sklamanie. Pre mňa je dôležité, že si teraz šťastný a spokojný a napriek všetkému si nezanevrel na lásku.Tvoj otec by bol na teba pyšný, aj na tvoju prácu, ktorou rozdávaš radosť druhým. A poznáš jeho krédo, ktoré ti často opakoval.."Jen se nepos.at!". Tak sa toho Ondrejko drž. Život ide ďalej a stojí za to žiť ho naplno. Ľúbim ťa, môj najdrahší, aj Tiffany (Brzobohatého alter ego ako Drag Queen, pozn.red.), láskou prenesmiernou a kým budem žiť. Je tu moja náruč, ktorá ťa bude chrániť vždy, keď to budeš potrebovať.Tvoja mama," napísala na svojom profile Hana Gregorová.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. apríl 2024 02:51