Niet pochýb o tom, že Kate vyzerá naozaj perfektne.IG/ Kate Hudson
StoryEditor

Takto vyzerá bývanie Kate Hudson. Svoj dom od základov zmenila, vsadila len na jeden prvok!

16.09.2024, 12:00
Celebrity

Hovorí sa, že v podobe nášho bývania sa odráža naša osobnosť. Niekto vyhľadáva tmavšie odtiene s minimom doplnkov, iný zasa svetlé priestory s množstvom dekorácií. Známa americká herečka, Kate Hudson (45), má vo svojom štýle úplne jasno. Svoj obrovský dom si prerobila podľa vlastného gusta. Vsadila pri tom len na jeden dôležitý prvok. A vyzerá to naozaj perfektne!

Kate Hudson verejnosť pozná ako slávnu, talentovanú a krásnu americkú herečku. Zahrala si v známych filmoch ako napríklad Ako prísť o muža za desať dní, Rozvod po francúzsky alebo Vojna neviest. Kate vďaka svojej jemnosti a ženskosti dokáže ohúriť doslova tisíce fanúšikov. Okrem obrovského talentu  svoje roly stvárňuje s obrovskou pokorou a prirodzenosťou. A my sa zakaždým máme na to čo pozerať.

Dom, v ktorom vyrastala

O umelkyni je známe, že si mimoriadne váži spomienky. Žije preto v dome, v ktorom vyrastala. Jej rodičia ich bývanie predali, avšak ona ho po niekoľkých rokoch odkúpila. Dnes je nehnuteľnosť jej milovaným domovom, ktorý si zariadila výhradne podľa svojich predstáv. Môže sa pýšiť obrovskou rozlohou, terasou či bazénom. Čo však určite neprehliadnete, je jeden výrazný vzor. V prípade herečkinho bývania sa nachádza takmer všade. A vyzerá naozaj vkusne!

Vyzerá to tak, že v súkromí je naozaj spokojná. So svojím partnerom, Dannym Fujikawom, vychovávajú tri deti. Prvorodeného Rydera má herečka zo svojho prvého manželstva, druhého Binghama má Kate s členom skupiny Muse, Matthewom Bellamym. Najmladšiu dcéru, Rani Rose, má so svojím aktuálnym partnerom.  Umelkyňa sa jej milujúcou rodinou rada pochváli aj na sociálnych sieťach. Často píše napríklad o tom, že otec jej najmladšej dcéry je úžasný a že sú spolu mimoriadne šťastní.

Nežné, vkusné a hlavne kvetinové!

Kate všeobecne pôsobí ako nežná blondína. Podobné charakteristiky sa odrazili aj na jej bývaní. Faktom je, že herečka miluje kvetinový vzor. A ten používa naozaj všade, kde je to možné. Kvetinové sedačky, steny, tapety, dekorácie. Jednoducho takmer všetko, čo vám napadne.

Za spomenutie stojí napríklad izba Rani, ktorá sa nesie v ružovej farbe s prídavkom zlatých odleskov. Izba pôsobí dokonalým dievčenským, ale zároveň vkusným dojmom. Ostatné izby sú tlmenejších tónov, ale stále vzorovo výrazné. Spálňa, spoločenská izba aj kúpeľňa, teda miestnosti, ktoré herečka odhalila na Instagrame, majú kvetinové motívy.

Okrem kvetov má Kate rada aj niekoľko iným štýlov. Priznala, že jej veľmi imponuje bohémsky retro nádych a sedemdesiate roky. Takýto nádych sa snaží do svojho obydlia priniesť a vyzerá to tak, že sa jej to naozaj darí. Herečka si z obyčajného domu vytvorila neobyčajný a výnimočný domov.
 

FOTOGRAFIE BÝVANIA KATE HUDSON V GALÉRIÍ:


 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 12:02