František Kovár s manželkou Danielou Kovárovou, tento rok oslávili 51. výročie ich svadby.Archív/ Mafra
StoryEditor

Láska na celý život existuje! Herec Ferko Kovár prezradil svoje tajomstvá aj zdravotné problémy

12.09.2024, 18:00
Celebrity

Tajomstvá spokojných vzťahov sú rôzne a najmä, u každého iné. Známy slovenský herec, František Kovár (77) prezradil svoj kľúč k dlhodobej a skutočne tej pravej láske. Vzťah môže byť rozhodnutím a podľa neho aj veľkým šťastím. Okrem spokojných období však zažil aj tie náročné. Toto sú problémy, s ktorými zápasil a ktoré statočne prekonal.

To najdôležitejšie je láska!

V dnešnej dobe sa často stretávame s tým, že ľudia sa hádajú, urážajú a v konečnom dôsledku sa rozvádzajú. Ferko s nadhľadom prezradil jeho osobný kľúč k spokojnému vzťahu. Partnerstvo podľa neho nie je jednoduchou záležitosťou, avšak treba sa naň pozerať s nadhľadom.

,,Sú chvíle, keď to treba ustáť. My sme z Marsu, ženy z Venuše a niekedy to býva aj naopak. V tomto zmysle treba mať šťastie, pretože niekedy človek nenatrafí na toho správneho partnera. Treba to ustáť, lebo každý deň nie je nedeľa. Niekedy aj zaprší a to je dôležité. Láska je taká tá chémia, zrazu ľudia zistia, že sú naviazaní na jednom lane. Je to dôležité aby raz ťahal jeden druhého hore a potom naopak,“  povedal herec s tým, že najdôležitejšie podľa neho je to, aby sa rodina mala rada.

,,Je dôležité, aby existovalo medzi nami puto, ktorému sa hovorí láska. Aby sme si dokázali povedať pravdu o nás, o sebe. Aby sme si dokázali odpustiť. Aby v tých vzťahoch existovalo to najdôležitejšie, láska!“

Má za sebou zdravotné ťažkosti

V súkromnom živote sa mu nepochybne veľmi darí. Aj napriek spokojnosti však prídu náročnejšie momenty. Niekoľko takých toto leto prekonal aj František. Otvorene totižto priznal, že mal vážne komplikácie so žlčníkom. Údajne sa mu prejavili počas šoférovania z ich spoločnej, rodinnej dovolenky. Cestu hrdo zvládol a po celý čas zodpovedne šoféroval. Keď prišiel domov, necítil sa dobre a musel svoje ťažkosti okamžite riešiť. Nakoniec podstúpil operáciu, po ktorej sa už dnes cíti výborne.

Veríme, že podobné problémy ho už nezastihnú a bude si svoje dni plnohodnotne užívať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. september 2024 16:42