Spoločne si užili aj známy festival.Instagram/Patricia Vittek
StoryEditor

Patricia Vittek stihla dve svadby s jedným mužom. Ako to tá žena robí?

10.09.2024, 08:00
Celebrity

Patricia Vittek (44) po boku mladučkého Denisa žiari. Absolvovala s ním toto leto dokonca dve svadby ich blízkych priateľov a kto vie, či svadobné zvony zaznejú aj tejto dvojici. Z jej slov je jasné, že láska bude u nej vždy na prvom mieste a dáva jej šancu aj napriek sklamaniam, ktoré so sebou prináša.

Aj keď má Patricia za sebou niekoľko vzťahov a ťažkých rozchodov, pred láskou za žiadnych okolností nezatvára svoje srdce.

Bolestivé rozchody

Azda najhoršiu ranu uštedril Patricii jej bývalý manžel a otec jej dcér, Robo Vittek. Ich vzťah sa rozpadol pre opakované nevery. Samotný rozvod, ale aj obdobie po ňom muselo byť pre mamu dvoch malých dcér neskutočne ťažké. No ani jej ďalšie vzťahy neskončili happy endom. To však Patriciu neodradilo a láske opäť otvorila svoje srdce. Dnes je po jej boku mladučký Denis a zdá sa, že ich láska prekvitá už niekoľko mesiacov.

Stále verí na lásku

O tom, že Patricia stále verí na lásku svedčí aj jej posledný príspevok na sociálnej sieti. Patricia zverejnila niekoľko fotografií zo svadby priateľov a pridala aj pár slov: „Naša druhá svadba leta a pridám si sem neskôr na stenu aj tú prvú, pretože mám pocit, že ľudia akosi stále menej veria,že láska je dôležitá. Samé múdre statusy o sebaláske, o tom ako cool je byť iný, lebo doba sa zmenila. Návody ako zarobiť milióny do 30tky a ako je lepšie byť šťastný sám a .... nie nie, láska bude mať vždy prvé miesto ako hodnota. Nech je doba akákoľvek. "Láska je energia". Veď si len spomeňte na to, ako sa vám darí, ako sa usmievate do mobilu alebo len tak, ako sa ľudia pýtajú čo je s vami v čase keď ju cítite a dostávate. To neskôr je iná téma. Tá pravá láska sa nedá kúpiť, vynútiť, predať, naučiť ani zničiť. Ničím a nikým. Opakujem moju povestnú vetu stále, že nemá dobu exspirácie nikde danú, preto ju treba žiť dnes, vážiť si pocit nie očakávania. Tu a teraz je jediný hodnotný čas kedy chceme a delíme sa o ten svoj s niekým, kto je pre nás inšpiráciou, oporou, podporou a pocitom, ktorý je v našich očiach a duši tak jedinečný, až je výnimočný. Dokonca tak veľmi, že aj keď nemusíme, dáme mu kus seba a ten jeho prijmeme za svoj, pričom úplne stačí, že tomu celému rozumieme len dvaja. Láska nebolí, neprosí o odpustenia, je totiž priateľstvom, ktoré má svoje zákony, svoje pravidlá, pochopenie, odpustenie a trpezlivosť skôr ako všetky súdy sveta, či osud.“

image

Zaznejú svadobné zvony aj tomuto páru?

Instagram/Patricia Vittek
image

Patricia si užíva spoločné chvíle s priateľom Denisom.

Instagram/Patricia Vittek
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. september 2024 23:25