Zuzana tvrdí, že nosiť otcove priezvisko bolo pre ňu ťarchou.archív
StoryEditor

Haberova dcéra priznala, že nosiť otcove meno bola pre ňu príťaž! Ľutuje, že ho nezmenila skôr

06.09.2024, 14:00
Celebrity

Mnoho ľudí si myslí, že narodiť sa slávnemu spevákovi a nosiť jeho priezvisko, je v každom prípade výhra. Avšak realita potvrdzuje, že opak je pravdou. Dcéra Paľa Haberu (62), Zuzana Koperniech (40) tvrdí, že jej meno bolo pre ňu v mnohých prípadoch prekliatím. Úprimne dokonca ľutuje, že si nezmenila skôr! Na rovinu povedala prečo je tomu tak. Vyzerá to tak, že Zuzana naozaj vie, o čom hovorí.

Paľo Habera je známy slovenský spevák, ktorý aktuálne už 20 rokov žije s topmodelkou Danielou Peštovou a vychovávajú tri deti. Pred modelkou však tvoril pätnásť rokov pár s češkou, Naďou Haberovou. Spolu sa im narodila dcéra Zuzana. Sympatická blondína len nedávno oslávila svoje štyridsiate narodeniny. Dnes sa na svoj život pozerá s nadhľadom a v mnohých sférach má úplne jasno.

Spevákova dcéra sa dnes už po otcovi nevolá, je šťastne vydatá a žije spokojný život so svojím manželom. V roku 2015 sa po druhý krát vydala za plastického chirurga Mariána Koperniecha, s ktorým má dve deti. Vyzerá to tak, že sú spolu naozaj šťastní. Kvôli veľkej láske sa dokonca aj presťahovala z Bratislavy do Popradu, kde aktuálne rodinka žije.

Je to na príťaž

Pred niekoľkými rokmi, keď ešte pár netvorili, musela znášať ťarchu svojho mena naozaj na plnej čiare. Úprimne tvrdí, že piesne svojho otca má veľmi rada, avšak ich sláva je v realite náročná. Majú spolu pekný vzťah, ale jej priezvisko bolo v mnohých ohľadoch obmedzujúce.

„Vždy som pracovala v inej sfére a venovala sa skôr medzinárodnému biznisu, tak je to skôr na príťaž ako pomoc. Meno nie je vždy pozitívna nálepka, ľudia majú predsudky a automaticky predpokladajú, že človek, ktorý má známeho otca, to má v živote ľahšie a myslím si, že hovorím za viacero detí, ktoré si toto  bremeno nesú. Skôr opak je pravdou, že sa s tým musia popasovať v živote a večne dokazovať, že niečo dokážu aj sami,“ povedala Zuzana  v relácii s Tribulom po horách.

image

Zuzana tvrdí, že nosiť otcove priezvisko bolo pre ňu ťarchou.​

Nikdy nechcela byť v médiách

Sympatická blondína dokonca priznala aj to, že ľutuje, že si meno nezmenila ešte o niečo skôr. Mnoho ľudí si myslí, že práve popularita a neustála pozornosť médií Haberovu dcéru priťahuje. Avšak ona tvrdí presný opak. Prísne si svoje súkromie stráži a oveľa viac ako sláva, je pre ňu prednejšia rodina, pokoj a osobný život. Nechce, aby ktokoľvek o nich vedel a už vôbec netúži po tom, aby sa o nich písalo v novinách či na internete.

Kebyže si môžem vybrať, že či sa niekedy niečo objaví v novinách, alebo sa toho mena navždy zbaviť ešte v minulosti, tak určite by som sa toho mena zbavila ešte v minulosti a nikdy v živote nebola v médiách,“ doplnila.

Vyzerá to tak, že zdediť známe meno nemusí byť za každých okolností prínosom. Zuzana je toho živým dôkazom. Zas raz potvrdila pravidlo, že veci sú v skutočnosti celkom iné, ako na prvý pohľad vyzerajú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. september 2024 16:00