Adela priznala, že odkedy je Viktor pilot, trávia spolu menej času.Instagram/Viktor Vincze
StoryEditor

Adela prezradila, ako zvládajú prácu aj rodinu: Odkedy je Viktor pilot, trávime spolu menej času

05.09.2024, 12:00
Celebrity

Už nejaký ten čas sú z nich šťastní rodičia a túto rolu si naplno vychutnávajú. Adela (43) a Viktor (33) Vinczeovci sa okrem práce v médiách venujú aj svojej rodine. Viktor sa pred nedávnom začal naplno venovať aj svojej novej záľube, letectvu. Adela úprimne priznala, že s nimi trávi menej času. Ako to zvládajú a ako plánujú zorganizovať ich čas?

Adelu a Viktora poznajú pravdepodobne všetci. Hovoríme o jednej z najznámejších dvojíc slovenského šoubiznisu, ktorú si verejnosť zamilovala najmä vďaka ich prirodzenosti a priateľskému vystupovaniu. Koncom roka 2022 im do života pribudol syn Maximilián. Cesta k nemu však nebola jednoduchá. Ich sen sa im splnil takmer po troch rokoch odkedy požiadali o adopciu, dnes už si to bez neho nedokážu predstaviť.

Toto ju určite nebaví

Niet pochýb o tom, že väčšinu svojho voľného času pochopiteľne venujú dieťaťu. Radi však hovoria aj o tom, že napriek tomu sa snažia nájsť si čas aj na seba na svoje individuálne záľuby. Moderátorka priznala, že napríklad leto netrávi ako mnoho jej kamarátov. Nelákajú ju festivaly a na nijaké nechodí.

,,Ja nechodím na festivaly. Aj keď som mala šestnásť, šla som maximálne na koncert. Ja mám úzkosť zo všetkých otvorených priestorov. A neviem či existuje interpret, kvôli ktorému by som išla na koncert. Stanovať v prírode by som zvládla, ale pobyt na festivale pre mňa nedáva zmysel,“ povedala s nadhľadom Adela pre televíziu Markíza.

Mne stačia jeho zážitky

Už dlhšiu dobu je známe, že talentovaný moderátor Viktor, sa začal venovať lietaniu. Jeho manželka povedala, že to je pre neho obrovská vášeň. Údajne ho to neuveriteľne napĺňa a myslí si, že je to niečo ako droga! Ona sama mala dokonca možnosť s ním letieť a svoje pocity ani náhodou neskrývala.

,,Letela som s ním raz, ešte keď mal licenciu iba na malé lietadlo. Máte stále pocit, že to je malá skrinka, ktorá padá a ste stále v dotyku so smrťou. Ale bolo to fajn. Teraz neviem ako by sa to zladilo, že vezmem dieťa pod pazuchu, to úplne nevychádza. Mne stačí, keď mi rozpráva zážitky,“ dodala sympatická Adela.

Mnoho ľudí má pocit, že takáto záľuba je mimoriadne riskantná. Adela si však myslí, že doprava inými prostriedkami je oveľa nebezpečnejšia. Je dokázané, že na cestách sa stáva oveľa viac nehôd ako nad oblakmi. V tomto teda zostáva úplne pokojná a svojmu manželovi na sto percent dôveruje.

Trávi menej času s rodinou

Úprimne však hovorí, že odkedy sa Viktor venuje tejto netradičnej záľube, musí jej prirodzene obetovať aj nejaký ten čas. Čo môže byť v prípade rodičovských povinností obmedzujúce.

,,Stále hľadáme mieru toho času, bude zaujímavé ako to so všetkým nakombinujeme. Ja som sa pracovne naozaj dosť stiahla a síce robím veci, ktoré sú v telke, ale je to pre mňa len pár dní výroby. Viac som sama doma. Budeme to musieť viac vyskladať,“ povedala moderátorka  s tým, že jej manžel si od nej povolenie na takúto profesiu nepýtal. Keď však videla, do akej miery ho napĺňa, bola rada, že sa jej začal venovať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. október 2024 10:25