Zavesí Viktor moderovanie na klinec?Instagram/Viktor Vincze
StoryEditor

Viktor Vincze si splnil jeden z najväčších snov. Zavesí definitívne moderovanie na klinec?

15.06.2024, 08:00
Celebrity

Viktor Vincze (33) patrí k ostrieľaným slovenským moderátorom. Pravidelne sa objavuje na televíznych obrazovkách a pred kamerami je ako doma. Popri práci sa však niekoľko rokov venoval štúdiu, vďaka ktorému sa mohol stať pilotom. Jeden z jeho najväčších snov sa stal skutočnosťou.

Viktor sa postupne, malými krôčikmi približoval k svojmu snu a dnes je z neho pilot. Pred týždňom dokonca odviezol svojich prvých pasažierov.

Veľké zmeny

Viktor si počas minulých rokov na plecia naložil celkom slušný náklad. Okrem práce v jednej z najsledovanejších televízii na Slovensku sa pravidelne objavuje aj v rôznych úspešných formátoch, čo je časovo veľmi náročné. Netreba zabúdať, že popri týchto aktivitách sa paralelne venuje svojej rodine, ktorá sa pred nejakým časom dokonca rozrástla o nového člena, syna Maximiliána. A k tomu všetkému pribudlo náročné štúdium a množstvo tréningov, vďaka ktorým sa priblížil k jednému zo svojich najväčších snov, stať sa pilotom.

Prví pasažieri

Jednou z prvých pasažierok bola zrejme Viktorova manželka, Adela Vinczeová. Začiatkom roku 2023 zverejnil prvú fotografiu z lietadla, v ktorom po jeho boku sedela práve známa moderátorka: „Pravý dôvod, prečo som sem 7 mesiacov nič nepridal……lebo som sa učil teóriu dopravného pilota. Takmer každý deň, celé mesiace, niekedy od rána do noci, aj mnoho dní po sebe. Popri práci, popri dovolenke, popri blízkych, kamarátoch, vzťahu a už aj popri dieťati. Guľa na nohe, ktorú si tam človek pripol dobrovoľne. Tí, ktorí to absolvovali vedia pochopiť moje pocity. 13 šialených predmetov, tisícky otázok, zákernosť formulácií, navyše v angličtine…je to tá najťažšia vec, akú som kedy v živote študoval, no dnes som ju na Dopravnom úrade pokoril poslednou 13stou skúškou! Nemôžem zatiaľ šoférovať Boeingy, možno ani nikdy nebudem, ale bez týchto skúšok by som na ne nikdy nemohol ani pomýšľať.“ Napísal vtedy Viktor po absolvovaní skúšok. No zdá sa, že to bol skutočne len začiatok v jeho možno budúcej pilotskej kariére. Minulý víkend totiž prepravil do jednej z dovolenkových destinácii svojich prvých pasažierov: „Uprostred komplikovaných dní sa mi dejú aj krásne veci. Ako pilot Boeingu 737 som uplynulý víkend odviezol svojich prvých pasažierov - dovolenkárov do Grécka.“ Viktor sa pochválil zábermi v uniforme a treba uznať, že v kokpite mu to bude svedčať rovnako dobre, ako pred kamerou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 08:02