Biznismen Soukup po kopačkách od Hanychovej dlho nesmútil. Už má novú!Profimedia - Standardis
StoryEditor

Jaromír Soukup už nie je sám! Zbalil najlepšiu kamarátku svojej EX

05.09.2024, 10:12
Celebrity

Istú dobu tvorili spokojný pár, neskôr ich láske dali stopku a pustili sa do nepríjemných súdnych sporov. Známy český podnikateľ a moderátor Jaromír Soukup (55) tvoril pár s modelkou Agátou Hanychovou (39). Hnedovláska sa o svojich problémoch samozrejme podelila so svojou dobrou kamarátkou. To, že dnes sa práve tá bude točiť okolo Jaromíra, však ani náhodou nečakala! Hovoríme o Dominike Mesarošovej (38), ktorá je údajne jeho novou známosťou!

Aktuálne sa začalo špekulovať o tom, že Jaromír po roku od krachu svojho vzťahu, otvoril srdce novej láske. Podľa dohadov by ňou mala byť playmate, Dominika Mesarošová. Tomu, že by dvojica mohla tvoriť pár napovedá aj niekoľko očividných znakov.

Podobný osud spája

Jedným z nich je práve fakt, že obaja sú v podobnej životnej situácií. Riešia rozchod, starostlivosť o malé dieťa a vyzerá to tak, že obaja hľadajú nový vzťah. Jaromír Soukup odišiel z TV Barrandov, teraz má voľného času doslova na rozdávanie. A využiť ho pre nový vzťah by bolo viac než ideálne, nie?

Rovnaká alebo spoločná dovolenka

Ďalšie znamenie, že dvojica k sebe má pravdepodobne blízko je ešte o niečo okatejšie. Verejnosť ich totižto videla spolu, ešte na konci augusta! Údajne spolu prileteli rovnakou linkou zo španielskej Malagy. Je všeobecne známe, že podnikateľ má neďaleko tohto miesta svoj súkromný, letný dom. Často sa vracia do čarovnej Marbelly a vyzerá to tak, že tento krát tam nebol sám! Príťažlivá blondína tam totižto v úplne rovnakom čase strávila svoju dovolenku. Tak toto už naozaj začína byť podozrivé! Mesarošová však na rovinu nepovedala, s kým si svoje letné dni užívala.

,,Bola to len náhoda,“ povedala so smiechom pre portál Blesk. Na otázku či tvoria pár, však tak presvedčivo už neodpovedala. „Obaja sme slobodní a nezadaní. A ďalej sa k tomu nebudem vyjadrovať,“ povedala Dominika, bývalá playmate Slovenska i Česka.

Fanúšikov samozrejme zaujíma aj to, ako sa na túto situáciu pozerá podnikateľ. Musíme uznať, že ani jeho odpoveď nebola úplne jednoznačná. Čo všetko sa za ňou môže skrývať už posúďte sami: „To, že ma spájate s touto krásnou ženou, mi lichotí. Rozhodne by som sa tomu nebránil,“ povedal s úsmevom.

image

Jaromír Soukup údajne zbalil Dominiku Mesarošovú.

Profimedia
image

Poznajú sa roky aj so súťaží.

profimedia

Odpustenie alebo koniec kamarátstva?

Jaromír za sebou nemá len úsmevné skúseností. Už nejaký ten čas netvorí pár s modelkou Agátou Hanychovou. Po rozchode sa dokonca vrhli do súdnych sporov, pretože spolu majú dcéru Rozárku. Aktuálne ju majú v striedavej starostlivo a vyzerá to tak, že to istým spôsobom funguje. Ťažké obdobie nepochybne prekonala aj Dominika. Aktuálne je čerstvo po rozchode a sama sa stará o svojho šesťročného syna Eliána. Moderátorovi sa na nej páči to, že odhodlane tvrdí, že syna by nikdy nezverila do rúk nijakej opatrovateľky.

Niet pochýb o tom, že správa o Jaromírovej novej láske musela Agátu poriadne rozhodiť. Hovorí sa totiž, že dlhodobo sú dobré kamarátky. To, ako zareaguje zatiaľ povedať nevieme. Odpustí jej alebo ich kamarátstvo nadobro skončí?

image

Soukup a Hanychová sa nerozišli v dobrom.

Archiv MAFRA
image

Hanychová s Mesarošovou sú dobré kamarátky.

Profimedia - Standardis
image

Dominika Mesarošová na erotickom veľtrhu v roku 2012.

Profimedia - Standardni obsah

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. september 2024 11:24