Agáta si chce veľkonočné sviatky užiť v pokoji.Instagram/Agata Hanychova
StoryEditor

Hanychová nechala svojim bývalým odkaz na sociálnej sieti: „Kvôli pohode našich detí už súhlasím so všetkým“

29.03.2024, 14:00
Celebrity

Agáta Hanychová (38) verí, že aspoň počas sviatkov bude mať pokoj. Súdnych aj mediálnych sporov o deti, ktoré má so svojimi ex – partnermi už má zjavne plné zuby. V záujme upokojiť celú situáciu v tomto momente súhlasí so všetkým čo si tak Soukup, ako aj Prachař v súvislosti so spoločnými potomkami prajú.

Agáta za uplynulé mesiace musela čeliť mnohým útokom zo strany jej ex - partnerov. Ani ona sama sa však istým provokáciám úplne nevyhla. Dnes je však jej rétorika úplne iná.

Súdne spory

Kolotoč súdnych pojednávaní, na ktorých sa musela známa česká influencerka zúčastniť, sa začal už vo februári. Práve vtedy sa stretla na súde so svojim ex manželom, Jakubom Prachařom. V tomto prípade však šlo len o obligátne „odklepnutie“ zmien, na ktorých sa bývalí partneri bez problémov dohodli. Ich spoločnú dcéru Miu majú v striedavej starostlivosti a menšie zmeny nastali len v dňoch, kedy si ju budú striedať. Druhýkrát sa Agáta musela dostaviť pred súd v marci. A to zoči voči Jaromírovi Soukupovi, s ktorým vedie verejnú mediálnu vojnu. Ani jeden z nich nie je vo vyjadreniach zdržanlivý a z týždňa na týždeň tak kŕmia plátky bulvárnych novín konfliktami, ktoré si nevedia vyriešiť v súkromí.

image

Agáta ex parnerom nechala odkaz. Opäť na sociálnej sieti.

Instagram/Agata Hanychova

Stop zverejňovianiu

Ako inak, aj v tomto súdnom spore hrá hlavnú úlohu ich spoločná dcéra Rozárka. Predmetom súdneho pojednávania bola starostlivosť o maloletú. Zatiaľ však Rozária ostáva v starostlivosti svojej mamy, Agáty Hanychovej. Obaja ex Hanychovej však majú ešte jeden problém, a to zdieľanie ich potomkov na sociálnych sieťach. Čo je pre influencerku akou je Hanychová celkom slušný škrt cez rozpočet, keďže svoje súkromie zdieľa s fanúšikmi denne. No aj napriek tomu, že Agáta je vo väčšine prípadov tvrdohlavá, prianie otcov svojich dcér tentokrát rešpektuje. Dokonca je ochotná urobiť všetko, čo od nej chcú: „Velikonoce jsou svátky naděje ….Milí tatínkové J+J! Prosím ukončeme mediální a soudní boj. Kvůli pohodě našich dětí,už souhlasím se vším. Plaťte výživné, jaké si myslíte, že si vaše dcery zaslouží. Respektuji vaše přání dcery nefotit. Píši Vám veřejne,stejně jako veřejně probíhá spor. Všichni zúčastnění potřebujeme klid. Děkuji. Matka vašich dcer: Mii a Rózy.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 18:32