Jednou z dvojíc, ktoré sa tento rok rozišli je Cynthia a Separ.Instagram/Cynthia Tothova
StoryEditor

Slovenský šoubiznis tento rok poznačilo niekoľko rozchodov. Tieto známe dvojice krízu neustáli a rozhodli sa ísť od seba!

04.09.2024, 15:00
Celebrity

Vzťahy sú niekedy poriadne komplikované, tak to jednoducho funguje. Dôkazom toho je aj niekoľko slovenských celebrít, ktoré tento rok čelili bolestivým rozchodom. Niektorí z nich sa od svojich partnerov rozhodli odísť po krátkej dobe, iní po skutočne dlhom období. Každopádne, takéto situácie ani v jednom prípade nie sú príjemné. Toto sú niektorí z nich, ktorí majú za sebou emočne silný a jednoznačne náročný rok.

Čerstvo pribudla aj Karin a Dávid

Na záver musíme spomenúť aj krásnu slovenskú herečku, ktorej rozchod je mimoriadne čerstvý.  Karin Haydu len pred niekoľkými dňami oznámila, že sa rozchádza. So svojím o pätnásť rokov mladším partnerom, Dávidom sa rozhodli, že spokojnejší budú ak sa vydajú každý po vlastnej ceste. Takéto rozhodnutie učinili po viac ako dvoch rokoch. Herečka túto aktualitu uverejnila na svojom instagrame.

„Touto cestou by som vám chcela oznámiť, že po vzájomnej dohode s Dávidom sme dospeli k záveru, že už nebudeme tvoriť pár a naše cesty sa definitívne rozchádzajú,“ napísala umelkyňa s tým, že všetkých prosia o rešpektovanie ich súkromia.

Tomuto vzťahu však verejnosť veľké šance nedávala. Mnoho ľudí tvrdilo, že problémom bude ich veľký vekový rozdiel. Pochybnosti podporoval aj fakt, že Karin funguje v Bratislave a jej bývalý partner má zázemie v Banskej Štiavnici. Čo bolo skutočným dôvodom ich oddelenia sa, sa aktuálne asi nedozvieme. Úprimnú pravdu vedia len oni dvaja.

image

Karin a Dávid sa rozišli len pred niekoľkými dňami.

IG/ Karin Haydu
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. september 2024 02:42