Karin a Dávid už viac netvoria pár.Instagram/Karin Haydu
StoryEditor

Nečakaný rozchod v slovenskom šoubiznise. Známa herečka a jej partner už viac netvoria pár!

31.08.2024, 20:31
Celebrity

Ešte pred pár týždňami pridávali zamilované fotografie, dnes je ich láske definitívny koniec. Slovenská herečka Karin Haydu (47) a jej priateľ Dávid ohlásili rozchod. Môže za to vzdialenosť, alebo 15 ročný vekový rozdiel?

Karin a Dávid pôsobili ako harmonický a stále zamilovaný pár a nič nenasvedčovalo tomu, že by sa schyľovalo ku koncu ich vzťahu.

Vzdialenosť, alebo vek?

Vzťahu známej herečky a jej o pätnásť rokov mladšiemu partnerovi mnohí nedávali veľké šance. Pochybnosti mali najmä kvôli Dávidovmu veku, ale aj vzdialenosti, ktorá pár delila. Kým Karin funguje v Bratislave, mladík má zázemie v Banskej Štiavnici. Karin však ešte počas vzťahu s Dávidom tvrdila, že sú spolu vždy keď chcú a potrebujú. Keď mala povinnosti herečka, Dávid prichádzal do hlavného mesta a dni voľna naopak trávili v malebnej Banskej Štiavnici.

Ohlásila rozchod

Karin sa o rozchode rozhodla prehovoriť verejne a zároveň svojim vyhlásením požiadala média, aby ju v tejto veci nekontaktovali. Je teda jasné, že skutočné dôvody, prečo šiel pár po viac než dvoch rokoch vzťahu od seba sa zrejme nedozvieme: „Touto cestou by som vám chcela oznámiť, že po vzájomnej dohode s Dávidom sme dospeli k záveru, že už nebudeme tvoriť pár a naše cesty sa definitívne rozchádzajú.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
31. august 2024 20:53