Separ vo voľnom čase veľa cestuje.Instagram/Separ
StoryEditor

Z väzenia rovno do luxusu. Rozchod tohto páru je očividne zažehnaný

17.01.2024, 15:00
Celebrity

Pred pár dňami známy slovenský raper Separ zverejnil informáciu o tom, že si posedí pár dní v indonézskom väzení. Hneď odtiaľ sa však vybral na luxusné miesto, kde bude tráviť čas s priateľmi a so ženou, s ktorou to ešte pred pár mesiacmi vyzeralo na definitívny koniec.

Separ  sa ubytoval v luxusnom lietadle. Nechýba krásny výhľad ani infinity pool.

Skončil vo väzení

Separ každoročne trávi niekoľko týždňov počas zimy v exotike. Inak tomu nie je ani tentokrát. Dovolenkuje v spoločnosti priateľov a tiež partnerky Cynthie, s ktorou to ešte pred pár mesiacmi vyzeralo tak, že pôjdu od seba. Zdroj z ich blízkeho okolia informoval o tom, že sa pár rozišiel. Ani jeden z dvojice však túto informáciu nepotvrdil. Ak teda aj mali zaľúbenci nezhody, zdá sa, že je všetko v poriadku a spoločne si užívajú aj exotickú dovolenku.

Z väzenia do luxusu

Raper pred pár dňami zverejnil príspevok priamo z väzenia. Dostala ho tam nepozornosť a do krajiny vycestoval aj napriek tomu, že jeho doklady mali platnosť len 4 mesiace, pričom Indonézia vyžaduje aspoň šesť mesačnú platnosť. „Kontrolujte si cestovné dokumenty predtým, ako niekam idete. Taká Indonézia to berie dosť vážne. Pas mi končí o štyri mesiace, oni chcú šesť. Takže deportácia.“ Zdá sa, že situáciu sa mu podarilo vyriešiť a dnes si užíva luxusné ubytovanie. Lietadlo s úžasným panoramatickým výhľadom, terasa priamo na jeho krídle a tiež jacuzzi či takzvané infinity pool.

image

Cynthia sa pochválila aj týmto záberom.

Instagram/Cynthia Tothova
image

Luxusné ubytovanie si Separ užíva v spoločnosti priateľov a Cynthie.

Instagram/Cynthia Tothova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 11:26