Lucia Sládečková prezradila, prečo sa líčeniu nechce venovať navždy.Profimedia
StoryEditor

Vizážistka Lucid Sládečková na rovinu: Líčenie zavesí na klinec, biznis plán má iný

23.08.2024, 12:00
Celebrity

My ženy milujeme byť upravené. Často krát dokonalému líčeniu a stylingu venujeme pokojne aj niekoľko hodín. Rovnako to má aj známa slovenská makeup artistka a influencerka Lucia Sládečková alias Lucid (40). Verejnosť ju pozná najmä vďaka účinkovaniu v známej šou Nákupné maniačky. Vystupovala tam na kamerách a starala sa o to, aby súťažiace za každých okolností vyzerali perfektne. Aktuálne nám prezradila dôvod, prečo sa kráse nechce venovať navždy. Opísala nám v rozhovore aj svoju rannú rutinu a to, čo je na jej práci najťažšie.

Lucia Sládečková je vo svete krásy skutočne uznávaná a známa osobnosť. Líčeniu sa venuje už dlhé roky, má za sebou skutočne mnoho skúseností. Jej fanúšikovia si ju zamilovali najmä kvôli jej kvalitnej práci v Nákupných maniačkach. Dnes sa už tejto pozícii nevenuje. Nahradili ju iní a podľa jej slov svoju prácu robia dobre. Hodnotiť druhých si nedovolí, podľa nej si každý plní svoje povinnosti najlepšie ako dokáže.

Náročná, ale odhodlaná cesta

Krásna blondína dlhodobo žije v Thajsku, kde našla spolu so svojou dcérkou a mamou nový domov. Hrdo sa chváli aj tým, že dieťa vychováva sama. Jej bývalý partner a otec malej Lydky ich opustil ešte počas tehotenstva. Umelkyňa svoju rolu plní naozaj plnohodnotne a robí všetko, čo je v jej silách. Je očividné, že vo svojom živote to nemala vždy jednoduché. Napriek ťažkým okolnostiam bola vždy poriadne odhodlaná a motivovaná. Tvrdo na sebe pracovala a prinieslo jej to vytúžené výsledky!

Po nejakej dobe spokojného nažívania v cudzine sa rozhodla zavítať na Slovensko. Okrem povinností tak urobila najmä kvôli svojej rodine.

Prečo v Thajsku nelíči?

Aktuálne však priznala, že po dlhoročnej drine potrebovala oddych. Dlhodobo poctivo pracovala, dnes tvrdí, že, bol čas konečne vypnúť. Nevyhnutne potrebovala aj čas na seba a na svoju rodinu, čo je jedným z dôvodov prečo v Thajsku nelíči. Okrem toho však uviedla ešte jeden dôvod. Skúsená artistka rozhodne vie, o čom hovorí.

,,Líčila som tam jedine svadby. Bolo to niečo očarujúce, tie svadby sú tam prenádherné. Je to úplne iná atmosféra. Je tam krajšie slnko, nádherne more, piesok. Nevenujem sa tam líčeniu, lebo svadby s mojím líčením tam nemajú zmysel, keďže je tam také teplo. Ani vlasy a makeup nedržia,“ povedalanám úprimne Lucia.

Talentovaná Lucid ďalej prezradila aj to, že zlúčiť netradičnú prácu s dieťaťom vôbec nie je jednoduché. Jej povolanie si vyžaduje plné nasadenie najmä počas víkendov. Čo pri slobodnej matke s dcérou predstavuje veľký problém.

,,Presiahla som štyridsať rokov a potrebovala som si určiť, ako ďalej budem žiť. Líčenie sa pri dieťati nedá robiť naplno. Vydržala som to veľmi veľa rokov, potrebujem pauzu,“ opísala influencerka.

S líčením možno skončí

Blondína sa netají ani svojimi plánmi do budúcnosti. Aj keď nedokáže presne predpovedať, akým smerom sa bude uberať, rozhodne o tom premýšľa. A jej kroky vôbec nie sú také, ako by ste na prvý pohľad možno očakávali. Vizážistka totižto priznala, že s líčením sa raz bude musieť rozlúčiť. Povedala aj prečo je tomu tak.

,,Do dvoch rokov si myslím, že už líčiť nebudem. Vytváram si nový biznis, venujem sa zdraviu, zmene životného štýlu. Coachujem si svojich ľudí, ale pracujem pre spoločnosť v rámci ktorej vediem svoj tím. Líčenie si nechám ako hobby. Stále budem školiť, veľmi ma to napĺňa. Uvidíme čo bude do budúcna, ja fakt neviem. Ja si nechcem plánovať, lebo to zaberie zbytočný priestor tomu, čo môžem urobiť teraz. Som skôr spontánna,“ povedala s tým, že svoje rozhodnutia necháva skôr na pocitoch.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. október 2024 05:27