Vizážistka Lucid nečakane skončila v Nákupných maniačkach.dreamstime
StoryEditor

V Jojke KONČÍ táto známa tvár. Prečo odišla úspešná hviezda sledovanej šou?

21.09.2023, 10:19
Celebrity

Známa vizážistka Lucia Lucid Sládečková (39) po troch týždňoch končí. Make-up artistka stála pred rokmi ešte v počiatkoch šou Nákupné maniačky. Relácia, ktorú televízia po dlhej odmlke spustila opäť pred necelým mesiacom prechádza expresne šokujúcou zemnou. Na stoličku po Lucid zasadne žena rapera.

Keď sa Lucid Sládečková pred rokmi začala ukazovať na obrazovke Jojky v nákupnej šou, rýchlo si vybudovala meno. Jej talent na líčenie sa nedá odoprieť. Z každej ženy spraví vďaka líčeniu hviezdu. Kalendár vizážistky sa začal rýchlo plniť a vyhľadávali ju nevesty, ženy čo chceli zažiariť na plesoch či iných spoločenských akciách. Mamička malej Lydky sa na istý čas dokonca odsťahovala do Thajska a zdalo sa, že k televíznemu natáčaniu sa už nevráti. Nakoniec sa v šou nákupné maniačky ukázala, ale ako prišla, tak rýchlo aj odchádza. 

Legendárna šou Nákupné maniačky si od roku 2013 získala množstvo priaznivcov. Začiatkom septembra sa po niekoľkomesačnej pauze znovu vrátila na obrazovky. Avšak už s vynoveným štúdiom, novou porotkyňou a úplne iným logom, na aké ste boli zvyknutí. Zmena prišla aj na stoličke porotcov. Ostal známy Marián Hornyák. K nemu zasadla mladá Ema Fajnor.

image

Nová porotkyňa Nákupných maniačok Ema Fajnor.

tv joj

Tento tím doplnila aj vizážistka Lucia Sládečková alias Lucid, ktorá sa objavovala aj v minulých sériách.

image

LUCIA SLÁDEČKOVÁ končí údajne kvôli dcére.

archív mafra

Po troch týždňoch vysielania však dala relácii zbohom! Čo bolo dôvodom náhlej zmeny? „Vizážistka Lucia Sládečková sa z rodinných dôvodov vracia do Thajska a na jej pozíciu v Nákupných maniačkach nastúpila vizážistka Júlia Švehlová. S prácou Lucid sme boli vždy spokojní a budeme s ňou v budúcnosti veľmi radi spolupracovať,” vyjadrila sa pre Topky PR manažérka Lenka Filipová. Lucid komentovala jej rýchly koniec vágne. Tvrdí, že sa vracia do Thajska aby tam jej dcéra mohla chodiť do škôlky a v budúcnosti sa rada do šou vráti. V kuloároch sa však šíri, že kráska začala mať maniere a televízii došla trpezlivosť. 

Na jej miesto zasadne nová vizážistka Júlia Švehlová, manželka známeho rapera Majselfa, má za sebou prvý deň nakrúcania. „Už onedlho ma budete môcť vidieť na obrazovkách v Nákupných maniačkach. Včera som pri mojom prvom líčení nákupných maniačok prešla krstom ohňa a veľmi sa teším, že môžem byť súčasťou takéhoto skvelého projektu. Verím, že sa vám bude na to dobre pozerať. Držte mi palce,” zverila sa na sociálnej sieti Instagram.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 08:57