Lucia Sládečková prezradila, prečo sa líčeniu nechce venovať navždy.Profimedia
StoryEditor

Vizážistka Lucid Sládečková na rovinu: Líčenie zavesí na klinec, biznis plán má iný

23.08.2024, 12:00
Celebrity

My ženy milujeme byť upravené. Často krát dokonalému líčeniu a stylingu venujeme pokojne aj niekoľko hodín. Rovnako to má aj známa slovenská makeup artistka a influencerka Lucia Sládečková alias Lucid (40). Verejnosť ju pozná najmä vďaka účinkovaniu v známej šou Nákupné maniačky. Vystupovala tam na kamerách a starala sa o to, aby súťažiace za každých okolností vyzerali perfektne. Aktuálne nám prezradila dôvod, prečo sa kráse nechce venovať navždy. Opísala nám v rozhovore aj svoju rannú rutinu a to, čo je na jej práci najťažšie.

Bez tohto nevyjde z domu

Lucia je známa  tým, že za každých okolností vyzerá naozaj perfektne a upravene. Svoje tajomstvá si prísne stráži, tento krát však niektoré z nich prezradila. Niet pochýb o tom, že jej rutina v Thajsku je úplne iná ako na Slovensku. Extrémne horúčavy si vyžadujú niekoľko úkonov na viac.

Influencerka si myslí, že práve makeupom sa môže chrániť voči pigmentovým škvrnám. Denne je totižto vystavená silnému slnečnému žiareniu. Bez ochrany a potrebných prostriedkov by jej pleť rozhodne nevyzerala tak dobre, ako vyzerá dnes. Napriek obrovským teplotám však nezabúda na svoju ženskosť. Práve naopak. S teplom sa naučila spolupracovať a líči sa aj napriek tomu, že vonkajšie podmienky nie sú pre jej pleť vyhovujúce.

,,Každé ráno prebieha hĺbkové čistenie pokožky, potom tonikum, sérum, krém, spf a gél. Všetko dám do poriadku tak, aby som vedela, že sa chránim. A čo sa líčenia týka, používam makeup, korektor a veľmi jemný púder, taktiež s ochranným faktorom. Dám si líčka a highligter, maskara a je to. Každý deň je iný,“ opísala svoje dni Lucia a dodala, že za každých okolností chce byť pripravená.

Ľahkosť je základ

Jedným z jej kľúčov k dokonalému makeupu je ľahkosť. Tvrdí, že miluje ľahké a vzdušné produkty, ktoré pleť nezaťažujú. Na druhej strane vyzerajú prirodzene a splnia presne to, čo splniť majú.

Talentovaná Lucia má očividne vo svojej rutine a budúcich plánoch jasno. Každopádne veríme, že jej vyjdú podľa jej predstáv a bude šťastná a spokojná. Či už so štetcom alebo bez neho, na Slovensku alebo ďaleko za hranicami.

Dodala totiž, že ju jej cestovateľská duša láka žiť aj v iných krajinách a najradšej by to striedala.Uvažuje, že za nejaký čas Thajsko opustí. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. október 2024 23:22