Jakub Jablonský sa predstavil tak, ako ho nepoznáme.Archív/ Mafra
StoryEditor

Jakub Jablonský prekvapil poriadne netradičným štýlom. V takomto oblečení ste ho ešte nevideli!

22.08.2024, 09:00
Celebrity

Meno Jakub Jablonský bolo v slovenskom šoubiznise za posledný rok skloňované skutočne často. Najskôr žiaril v televíznom seriáli Dunaj, neskôr nám vyrazil dych pomocou svojich tanečných pozícií. Podarilo sa mu zvíťazil v šou Let´s Dance. Dnes je preto poriadne populárny a najmä medzi nami ženami, absolútne zbožňovaný. Za posledné mesiace sa pochválil niekoľkými odvážnymi fotkami, ktoré nepochybne rozbúchali nejedno dámske srdce. Aktuálne pokračuje ďalšími. V takomto štýle ste ho ešte určite nevideli!

Talentovaný slovenský herec Jakub Jablonský si pomaly, ale isto rozbieha úspešnú kariéru. Okrem skvelých hereckých výkonov, boduje napríklad aj v tanci či pred fotoaparátom. Jeho fanúšikovia na sociálnych sieťach neustále sledujú jeho nové pózy, ktoré rozhodne stoja za to! Tento krát sa na svetlo sveta dostali také, aké by ste ani náhodou nečakali. Jakub sa obliekol do celkom netradičných outfitov. Stále však platí, že nech na seba hodí doslova čokoľvek, vždy vyzerá fantasticky.

Bez trička a s dámou

Mladý slovenský umelec sa pred niekoľkými mesiacmi zveril do rúk šikovnej fotografky. Niekoľko hodín strávil so známou profesionálkou, Katarínou Šlesárovou. Ich spoločne vytvorené zábery očividne pobúrili mnoho dám. Jakub sa na nich predviedol bez trička či dokonca so záhadou dámou! Stovky žien ich prácu  ocenilo a boli doslova nadšené! Našli sa však aj také, ktoré takéto zvodné uhly ani náhodou nepotešili. Sexy herca chcú mať ako keby pre seba, aj keď len cez televízne obrazovky. Našli sa aj slečny, ktoré sa za svoju žiarlivosť vôbec nehanbili. Práve naopak. Otvorene a bez ostychu pod fotky písali komentáre, že by sa s anonymnou slečnou chceli vymeniť a že Jablonský patrí výhradne im! V tomto prípade vás musíme sklamať dámy. Jakub sa totižto pred nedávnom rozišiel. Následne úprimne povedal, že aktuálne nijaký vzťah nehľadá.

Takto sme ho ešte nevideli

Po vášnivom fotení nasledovalo ďalšie, tento krát na celkom iný spôsob. Tanečník sa ukázal v netradičnom oblečení, ktoré zaváňa skôr umeleckým podtónom. Na fotkách má oblečené voľné nohavice a krátke prestrihnuté tričko. Dokonale tak odhaľuje kúsok zo svojho vypracovaného tela, ale zároveň zakrýva všetko ostatné. Podarilo sa mu tak vyvolať perfektný tajomný efekt.

Na ďalších záberoch sa hnedovlasý fešák predvádza v čiernom pohodlnom odeve podobnom overalu. Tento outfit pre pánov nie je veľmi typický, avšak na Jakubovi vyzerá naozaj elegantne a štýlovo.

Jednu pózu doplnil dokonca o modernú tašku, ktorá k jeho osobnosti skvelo pasuje. Vyzerá to tak, že šikovný umelec naozaj vie ako zaujať. Či už s tričkom alebo bez neho, v nohaviciach alebo v šortkách, zaujímavý herec nás vždy dokáže upútať. Rozhodne sa preto tešíme na ďalšie fotky. Nepochybujeme o tom, že rovnako ako tie predošlé, aj tieto pobúria Slovensko. Avšak pozor dámy. Nezabúdajte na to, že herec je šťastne nezadaný.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. september 2024 13:18