Jakub Jablonský prežíva emocionálne vypätá obdobie.tv markíza
StoryEditor

Jakub Jablonský cíti po rozchode bolesť a krivdu. Povedal, ako to vidí s ďalšími vzťahmi

31.05.2024, 13:18
Celebrity

Aktuálne je jeho meno jedno z najčastejšie spomínaných v slovenskom šoubiznise. Mladý herec, folklorista, sympaťák a sex symbol. Ak ste si práve predstavili hnedovlasého, večne usmiateho fešáka, urobili ste správne. Hovoríme o Jakubovi Jablonskom (29), talentovanom chlapcovi zo seriálu Dunaj a aktuálne taktiež o víťazovi deviatej série tanečnej show Let´s dance. Internet pred dvomi mesiacmi zaplavili aktuality o tom, že herec sa rozišiel so svojou partnerkou. Šesť rokov bol vo vzťahu s herečkou Kristínou Spáčovou (26), aktuálne je však single. S odstupom času hovorí, že to stále bolí, chce sa však konečne naučiť byť sám.

Jakub Jablonský je slovenský filmový, televízny a divadelný herec. Narodil sa v Banskej Bystrici a už od detstva sa venoval folklórnemu tancu. Študoval na konzervatóriu a neskôr na Vysokej škole muzických umení v Bratislave.

Od knižiek ku vzťahu

Počas vysokoškolského štúdia sa zoznámil aj so svoju bývalou priateľkou Kristínou, zo začiatku boli len kamaráti. Dvojica sa spoznala naozaj romantickým spôsobom, takmer ako z idylického filmu. Jakub sedel v kaviarni a čítal si knihu. Čo nasledovalo potom, rozhodne nečakal. Osud asi chcel, aby sme sa stretli v kaviarni. Čítal knihu, tak som si k nemu prisadla so svojou a čítali sme spoločne,“ spomína bývala priateľka. Čítanie knižiek sa napokon preklopilo do vzťahu, ktorý šesť rokov pôsobil spokojne a šťastne.

Za rozchod nemôže show ani úspech

Už to tak asi chodí, ľudia sa menia a postupom času aj ich priority a životné ciele. Rovnako to bolo aj v prípade umelcovho vzťahu. Médiami po oznámení ich rozchodu kolovali rôzne teórie o tom, čo sa medzi nimi pravdepodobne stalo. Fanúšikovia špekulovali, či v tom hrá rolu nástup do Let´s dance, Jakubov úspech v Dunaji, alebo odlišné predstavy o budúcnosti. Dohadov bolo mnoho, dvojica však ich osobné rozhodnutia uviedla na správnu mieru.

„Je pravda, že s Kristínkou sa naše cesty po rokoch rozišli. Je to výsledok rozhovorov, ľudských rozdielov a potrieb. Každý sme sa vybrali ďalej svojou cestou bez hádok. Rozchod nesúvisí s aktuálne prebiehajúcou šou Let‘s Dance. Dôvody sú osobné a rád by som si zachoval priestor na súkromie v tejto téme,“ povedal herec úprimne, čím vyvrátil akékoľvek nepravdivé reči o ich partnerstve.

K rozchodu sa vyjadrila aj Kristína. Očividne majú s Jakubom rovnaký názor. Súhlasí s názorom, že ľudia sa jednoducho rokmi vyvíjajú. A je to úplne prirodzené.

"Každý z nás sa ocitol v istom životnom období, ktoré sa energicky rozchádza. Človek sa mení, vyvíja a vzťah “slúži” aj na to, aby sa zmenou a vývojom prechádzalo spolu. No niekedy prichádzajú momenty, kedy jeden musí rešpektovať, že druhý pocíti potrebu pokračovať vo svojom vývoji sám. Aj o tom sú vzťahy a treba si uvedomiť, že je to absolútne ľudské,” povedala pre televíziu Markíza, Spáčová.

Krivda a bolesť

Zvedaví fanúšikovia začali postupne zisťovať aj to, ako sa s odstupom času herec cíti. Šesť rokov nie je krátka doba, po takomto čase rozchod nejakú dobu pravdepodobne bude bolieť.

,,Je to priateľský vzťah, potrebuje to všetko veľa času, aby to bolo také, že môžeme ísť len tak na kávu a baviť sa o živote. Samozrejme, teraz je tam stále trošku krivda, trošku bolesť, ale je to úplne normálne po rozchode s niekým, s kým človek strávil časť života,“ zhrnul svoje myšlienky sympatický folklorista.

Nebol sám od svojich 16tich!

Faktom je, že talentovaný mladík má za sebou pomerne bohatú históriu. Počas svojho dospievania si poriadne užíval! Pred kamerami dokonca otvorene priznal, že,,sám“ nebol od svojich 16tich rokov. Neustále bol v nejakom vzťahu, nemal medzi nimi nejaké prestávky. Je teda úplne pochopiteľné, že vlastne zabudol aké to je, tráviť čas výhradne sám so sebou, bez svojej polovičky.

Svojou zrozumiteľnou odpoveďou, bohužiaľ sklamal aj všetky zamilované dievčatá. Jasne vyjadril aktuálne stanovisko k akýmkoľvek budúcim vzťahom. Toto zrejme zarmútilo mnohé srdcia.

„Vždy to bolo tak, že som akoby nevedel byť sám. Potrebujem zistiť, čo chcem a s kým chcem byť, ako si predstavujem život. Potrebujem mať istotu, že ten niekto nebude v mojom živote preto, že som nevedel byť sám. Je to teraz taký proces zisťovania vecí o sebe,“ povedal Jakub.

Svojimi slovami teda celkom určite potvrdil fakt, že na teraz partnerku naozaj nehľadá. Neustále dohady o tom, či tvorí pár so svojou kolegyňou z tanečnej show alebo s inými kamarátkami, sa mu zdajú vtipné. Netají sa tým, že ho takéto klamstvá vôbec nezaujímajú a neprídu mu ani najmenej dôležité.

Jakubovi sa podarilo presvedčiť verejnosť, že je momentálne šťastný tam, kde je. Chce si pravdepodobne naďalej užívať svoj život, venovať sa svojej práci a sebe samému. S odstupom času uvidíme. Počkáme čo život prinesie a ako sa život charizmatického umelca bude  vyvíjať ďalej.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. október 2024 16:25