Odvážna fotografia, pod ktorou sa objavili tisícky komentárov.Zdroj: IG/ Katarina Slesar
StoryEditor

Jakub Jablonský nafotil poriadne odvážne fotky! Nebál sa ukázať sexi telo

25.06.2024, 09:00
Celebrity

Na prvý pohľad jemný a utiahnutý hnedovlasý sympaťák. Na druhý pohľad už nebojácny a poriadne zvodný mladý muž, ktorý za posledné obdobie rozbúchal nejedno ženské srdce. Hovoríme o Jakubovi Jablonskom (29), víťazovi poslednej série tanečnej šou Let´s Dance. Charizmatický herec sa čoraz viac dostáva do povedomia verejnosti. Či už kvôli fenomenálnym tanečným výkonom, alebo kvôli účinkovaniu v populárnom seriáli Dunaj. V predošlých dňoch však svojim obdivovateľkám vyčaril ešte o niečo väčší úsmev na tvári. Nafotil totižto odvážne fotky, ktoré zožali obrovský úspech. Dámy zbystrite, v takýchto pózach ste Jakuba ešte nevideli!

Jakub Jablonský je slovenský herec a folklorista, ktorého meno už v našej krajine pozná takmer každý. Verejnosť si získala jeho výrazná postava v seriáli Dunaj, ktorú presvedčivo a úprimne stvárňuje. Po televíznom úspechu sa mu dostavil aj druhý, ešte o niečo väčší. Podarilo sa mu vybojovať prvé miesto v tanečnej súťaži Let´s Dance. Spolu so svojou partnerkou Eliškou Lenčešovou ohúrili nielen divákov, ale aj porotu. Stali sa právoplatnými víťazmi a Jakub si svoju slávu očividne užíva.

Odhalil vášeň aj telo

Na prvý pohľad sa to možno nezdá, avšak za skromným úsmevom a iskrivými očami sa skrýva aj kúsok vášne. Lepšie povedané, je to poriadny kus! Jablonský odhalil časti svojho nahého tela, nebál sa nahodiť zvodný pohľad či vziať do rúk cigaretu. Toto však nestačilo. Spolu s fotografkou do pózovania zapojili aj tajomné dievčatá, s ktorými herec vyzerá naozaj príťažlivo. Fanúšikov tak rozdelili na dve skupiny. Prvá je nadšená, keď sa Jakub dotýka žien, robí ho to podľa nich ešte viac sexi. Druhá skupina má iný názor. Vadí im, že umelca vidia v spoločnosti šarmantných dám, alebo tak povediac, žiarlia.

Katarína vie, čo robí

Talentovaná fotografka Katarína Šlesárová už dlhé roky fotí známe osobnosti a celebrity. Darí sa jej zachytiť ich aj v tých najzraniteľnejších momentoch. Dbá na detaily, nebojí sa ísť do odvážnych póz a jej kreativite sa skutočne medze nekladú. Instagramový profil sleduje viac ako 63 tisíc sledovateľov, nemôžeme teda spochybniť, že skutočne vie, čo robí! Rovnako to bolo aj v prípade Jakuba Jablonského. Prvé fotografie, ktoré Šlesárová zverejnila pôsobili jemne. Neskôr začali pritvrdzovať a pridali aj oveľa otvorenejšie pozície. Musíme uznať, že hercovi to na nich skutočne pristane. Rovnaký názor má aj mnoho ďalších ľudí. Jablonského pózovanie zožalo viac ako 16 a pol tisíc likov! Tak toto je už naozaj pekné číslo.

Takúto rolu by brala každá

Katarína pred pár dňami zverejnila záber, ktorý nepochybne rozohrial takmer všetky dámy. Zároveň však niektoré poriadne podráždil! Na snímke totižto leží Jakub s cigaretou v ústach a na krk ho bozkáva akoby záhadná modelka. Niet pochýb o tom, že tisícky žien by si s ňou pravdepodobne rady vymenili miesto. V komentároch to dali aj patrične najavo. Na fotografiách s ním pózuje herečka Betka Ferencová.

"Haloooo!!! Aj ja chcem na ňom ležať," vyjadrila sa úprimne jedna z fanúšičiek. "A netreba modelky? Len tak pri ňom ležať, na ňom, vedľa neho… ani ma nemusí byť vidieť," pridala sa ďalšia.

Humoru sa medze nekladú, ďalšia fanúšička sa vyjadrila úprimne a na rovinu! "Ťahaj z neho dole," rozkázala anonymnej slečne. "Jakub, takto sme sa nedohodli," karhala herca na diaľku ďalšia. "Ak treba modelku na ležanie, som tu," zaklincoval to záverečný komentár.

Či už v odvážnych alebo naopak v jemných polohách, Jakubovi to pristane na všetky spôsoby. Za posledné obdobie sa mu skutočne darí, veríme teda, že ešte niekoľko záber či scén s mladým hercom uvidíme. Budeme sa na ne tešiť a šikovnému folkloristovi prajeme veľa šťastia a ešte viac šarmu. Aj keď, už ho má skutočne až až!

ANKETA
Páčia sa vám Jakubove odvážne fotky?

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. september 2024 09:35