S exmanželkou Kuchařovou bol na súde päť hodín. A ešte nie je koniec.profimedia
StoryEditor

Súd Kuchařová vs. Brzobohatý trval päť hodín. Zazneli intímne detaily, ktoré mali ostať za zatvorenými dverami

09.08.2024, 11:38
Celebrity

Zo stredajšieho súdneho pojednávania, ktoré trvalo až päť hodín, odchádzal Ondřej Brzobohatý (41) plný smútku. V sieni totiž zaznela podrobná telefónna komunikácia medzi jeho bývalou ženou Tatiana Kuchařovou (36) a jedným z novinárov, ktorý jej mal pomôcť manžela a jeho vtedy ešte partnerku Danielu Písařovicovú (44) pošpiniť.

Herec a hudobník Ondřej Brzobohatý je už šťastný v druhom manželstve s Danilou Písařovičovou, ale trable s exmanželkou, Miss World Tatianou Kuchařovou musí stále riešiť a zdá sa, že táto kauza nemá konca. V telefonickej konverzácii, ktorá bola na súde prehraná padli nielen závažné obvinenia ale aj tie najnechutnejšie urážky, ktoré maximálne útočia na boľavé miesta účastníkov - a to nielen samotného Ondreja a jeho súčasnej ženy Daniely, ale aj zvyšku rodiny Brzobohatých. Sám muzikant len ​​ťažko hľadal slová...„Počul som veľa úplne šialených nezmyslov. (…) Chcel by som sa všetkým ospravedlniť za svoju bývalú ženu, pretože kvôli nej ste teraz premárnili svoj čas, ktorý je najdrahší v živote,“ povedal novinárom bezprostredne po opustení súdnej siene Brzobohatý. Bolo zrejmé, že je súdnym konaním úplne vysielaný. „Hlavne, nech to skončí. Už to iba parazituje na mojom živote, ktorý teraz žijem, a vôbec sa ma to netýka,“ dodal potom.

„Je to absurdné a nemôžem uveriť tomu, že som s takým človekom trávil tie najintímnejšie chvíle vo svojom živote. Nedokážem uveriť tomu, že bol schopný naše intímne veci preposlať bulvárnemu redaktorovi. Ospravedlňujem sa, som v emóciách, už jednoducho nemôžem mlčať, mňa to tak strašne sa*e,“ cituje jeho sklamanie z Kuchařovej ďalej CNN Prima News.

image

Brzobohatý na súde.

Profimedia

Kuchařová dlhodobo v médiách tvrdí, že herec je toxický muž a Ilúzia je iba faloš, manipulácia a život s ním bol v klamstve. Už iba takéto spomienky má najkrajšia žena sveta Tatiana Kuchařová na dlhoročné manželstvo s hudobníkom Ondřejom Brzobohatým. Tvrdí, že ju podvádzal a za nos ťahal viaceré.

Je toxický

Napriek tomu, že má Ondrej milý úsmev a pôsobí ako uhladený muž, neváha o ňom modelka povedať, že je klamár. „Až keď som potom postupne zisťovala som, ako klame a manipuluje so mnou, až vtedy mi všetko začalo dochádzať,“ spomína. „Toxické osoby veria svojim vlastným klamstvám a ilúziám. Som rada, že ja s jeho problémami už nemusím ďalej žiť. Snažila som sa mu a nám pomôcť. Odvádza sa tu celú dobu pozornosť od pravej podstaty a pravdy. Musí pre neho byť strašne vysiľujúce neustále sa pretvarovať a robiť, že tá pravda neexistuje,“ hovorí Kuchařová.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. október 2024 16:42