Hana Gregorova a Tatiana Kuchařová mali kedysi zdá sa dobrý vzťah.Profimedia
StoryEditor

Gregorová naložila Kuchařovej: Miss World nie žiadna značka kvality!

24.05.2023, 13:37
Celebrity

Mama Ondřeja Brzobohatého, Hana Gregorová vykypela. Zdá sa, že ex nevesty Tatiany Kuchařovej má už plné zuby.

Slovná prestrelka pokračuje. Pred pár dňami uzrel svetlo sveta súkromný dokument. Cirkevná žaloba, ktorú podala na anulovanie cirkevného sobáša medzi ňou a hudobníkom je plná škandalóznych vyjadrení. Bývalá Miss World Tatiana Kuchařová tvrdí, že umelec od nej chcel v spálni bizarnosti, ktoré sú za hranou normálnosti. V ženských kostýmoch sa mal dožadovať sexu. Brzobohatý všetko verejne vyvrátil s tým, že ako divadelník, ale kostými v rámci umenia má rád. 

Ondřejova mama Hana Gregorová sa už nemôže na obvinenie prizerať. Tatianu zrušila na prvú dobrú: „Po prvé, môj syn nie je žiadny hochštapler, ktorý by si niekoho bral z vypočítavosti. A za druhé – Miss World nie je žiadna značka kvality! Na tom som si trvala, keď si Ondrej s Kuchařovou začal. To sa teraz potvrdilo, na tom si stále trvám a budem trvať!," povedala Blesku Gregorová. 

Podporu mu vyjadrila aj verejne na sociálnej sieti: "Ondrejko môj milovaný, chcem ti len povedať, že život prináša rôzne sklamania a výhry, a že bez nich by bol nudný a monotónny. Som na teba pyšná, aký si správny chlap, a že sme z teba s tvojim úžasným otcom vychovali slušného človeka a skutočného gentlemana.Vždy si sa k svojim partnerkám choval veľkoryso, či už emocionálne alebo materiálne, aj keď z môjho pohľadu sem tam zaslepene. Ale to je láska, s ktorou ruka v ruke občas kráča sklamanie. Pre mňa je dôležité, že si teraz šťastný a spokojný a napriek všetkému si nezanevrel na lásku.Tvoj otec by bol na teba pyšný, aj na tvoju prácu, ktorou rozdávaš radosť druhým. A poznáš jeho krédo, ktoré ti často opakoval.."Jen se nepos.at!". Tak sa toho Ondrejko drž. Život ide ďalej a stojí za to žiť ho naplno. Ľúbim ťa, môj najdrahší, aj Tiffany (Brzobohatého alter ego ako Drag Queen, pozn.red.), láskou prenesmiernou a kým budem žiť. Je tu moja náruč, ktorá ťa bude chrániť vždy, keď to budeš potrebovať.Tvoja mama," napísala na svojom profile Hana Gregorová.

VIDEO z korunovácie Tatiany Kuchařovej za Miss World v roku 2006

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:04