Hudobník sa druhýkrát oženil.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Ondřej Brzobohatý sa tajne oženil. Utiekol za hranice a jeho zákonitou sa stala táto kráska!

18.09.2023, 08:04
Celebrity

Po dramatickom rozvode a neskôr o hádkach s anuláciou cirkevného sobáša s Miss World Tatianou Kuchařovou (35) našiel hudobník Ondřej Brzobohatý (40) šťastie po boku mladej tmavovlásky. S Danielou Písarčiovou (44) sa rozhodol ich iba 15 mesačný vzťah spečatiť v zahraničí.

Hudobník Ondřej Brzobohatý a moderátorka Daniela Písařovicová sa v piatok večer postavili pred oltár a povedali si ÁNO. Mladomanželia Brzobohatí oslavovali len s hŕstkou priateľov a blízkou rodinou v oblasti talianskeho jazera Lago di Garda.

Naozaj nečakali do roka a do dňa a po májových zásnubách na Maledivách to vzali! Akurát namiesto juhoázijského ostrova tentoraz pre navliekanie prstienkov zvolili trošku dostupnejšiu destináciu.

„Z dlho plánovanej dovolenky v Taliansku sa postupom mesiacov po zvážení za a proti vykľula naša svadba s Danielou. Zistili sme, že evidentne nie sme prví Česi, ktorých to napadlo, a dnes môžeme konštatovať, že to bolo po všetkých stránkach dobré rozhodnutie. Pôvodnú dovolenkovú zostavu sme skrátka len rozšírili o najbližšiu rodinu a priateľov,“ popísal Blesku Brzobohatý, ktorý mal podľa našich informácií na veselke zhruba dvadsiatku hostí z radov rodiny a kamarátov.

Pred oltár sa postavili len 15 mesiacov po tom, čo sa dali dohromady. „S veľkým nadsadením a humorom možno tvrdiť, že Daniela (podľa jej slov) sa na svadbu ponáhľala do doby, kým jej to stále známky gravitácie v tvári dovolí a ja som sa chcel skrátka oženiť, pretože ma nebaví byť rozvedený, čo so sebou nesie ciach niekoho, kto prehral. Dnes môžeme s pokojom v srdci nahlas povedať, že Daniela to ako krásna nevesta stihla a ja sa cítim ako víťaz,“ dodal so smiechom šťastný novomanžel.

Ondřej sa pred oltár postavil už tretíkrát. Manželstvo mu nevyšlo nielen s Taťánou, ale aj s prvou ženou Johankou.

Johana Indráková, o 4 roky staršia produkčná, sa vydala za mladého Ondřeja ešte v časoch, keď Radek Brzobohatý bol medzi nami. Rodičia boli z Johany sklamaní a nesúhlasili so svadbou natoľko, že na ňu vôbec neprišli. Dvojici to zrejme šťastie nepriniselo a išli od seba.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 17:24