Tereza sa pochválila svojou novou láskou.IG/ Tereza Bizikova
StoryEditor

Tereza Bizíková po rozchode už nie je sama. Po boku má novú lásku, toto ju prezradilo

07.08.2024, 07:00
Celebrity

Aj keď sa jedna láska nepodarí, druhá možno čaká za dverami. Dôkazom toho je aj známa slovenská modelka Tereza Bizíková. Dlhšiu dobu tvorila pár s hercom Marekom Fašiangom, s ktorým majú aj dcérku Olíviu. Ich vzťah však prestal fungovať, rozhodli sa preto každý ísť svojou cestou. Influencerka po viac ako pol roku otvorila svoje srdce niekomu novému. Na instagrame prezradila, že je opäť zamilovaná a šťastná.

Tereza Bizíková a Marek Fašiang istú dobu tvorili dokonalý pár. Dvaja krásni ľudia si spolu so svojou malou dcérou žili pokojný život. Po nejakej dobe však nastali medzi nimi komplikácie. Boli dokonca zasnúbení, avšak k vysnívanej svadbe nikdy nedošlo. Zistili, že si viac nerozumejú a ďalej to medzi nimi asi fungovať nebude.

Komunikujú kvôli dcére

„Keď nám začali problémy vo vzťahu, vyhľadali sme partnerskú poradňu, ale žiaľ, nepodarilo sa nám vzťah zachrániť,“ povedala pre Najmama Tereza Bizíková.

Dnes sa snažia vychádzať a spoločne komunikovať najmä kvôli ich dieťaťu. Rozchod nie je  pre žiadne dieťa jednoduchý a oni si to absolútne uvedomujú.

„Je to veľmi náročné, ale, našťastie, spolu komunikujeme. Vychádzame spolu dobre a máme jasnú prioritu, aby malá týmto všetkým trpela čím najmenej. Naozaj nám to zatiaľ vychádza a malú si striedame," uviedol Fašiang krátko po oficiálnom oddelení.

Tereza neskôr pre najmama.sk priznala, že si prešli veľmi búrlivým obdobím. „Náš rozchod nebol ľahký, boli tam aj krivdy. Ale dnes máme vzácny priateľský vzťah - veď Marek mi dal to najcennejšie, našu dcéru,“ povedala úprimne.

Čo jej povie o pár rokov?

Čakám, že na tú debatu príde, prečo nie je maminka a tatinko spolu, a to budeme musieť veľa komunikovať. My sme si s Marekom hneď nastavili striedavú starostlivosť, od začiatku bolo jasné, že sa budeme musieť dohodnúť a máme to pekne nastavené, vieme sa porozprávať, výlety a dovolenky si plánujeme dopredu. Marek s Olivkou majú veľmi pekný vzťah, často si ju berie, boli spolu už aj na dovolenke. Trúfne si s ňou ísť aj sám a budujú si pekný vzťah - otec a dcéra,“ prezradila Tereza.

Napriek vzájomným nezhodám sa k výchove postavili naozaj zodpovedne. Prezradili aj to, že na základe odporúčaní od psychologičky sa dokonca snažia vyraziť na spoločné akcie či výlety. Aj keď to medzi nimi nefunguje, nechcú dopustiť, aby to ich milovanú dcéru ovplyvnilo.

Ide na to nenápadne

Po náročnom období však aj jej život začína byť o niečo spokojnejší. Na svojej sociálnej sieti prezradila, že do svojho života pustila niekoho nového. O koho presne ide, zatiaľ nepovedala. Dokonca aj to, že trávi čas s niekým novým naznačila len veľmi nenápadne. Do svojho príbehu totižto zverejnila fotku, ako sa istým pánom drží za ruku a spoločne sa prechádzajú. Následne pridala aj fotografiu nádherných červených ruží. Tak toto musí niečo znamenať!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 14:46