Marek Fašiang údajne stále nemá po svojom boku novú partnerku.Instagram/Marek Fašiang
StoryEditor

EX Fašiang a Bizíková spolu na svahu. Tomuto sa venovali, dokonca si rozídený pár zavtipkoval

14.01.2024, 18:28
Celebrity

Známy herec Marek Fašiang a jeho partnerka Tereza ohlásili koncom minulého roka krízu vo vzťahu. Vianoce ako aj Silvester strávili každý zvlášť. No zdá sa, že ich spoločná dcéra Olívia ich opäť raz spojila.

Marek a Tereza sa o ich dcéru starajú striedavo. Rovnako tak čas s ňou trávi každý osamote. Tentokrát Nečakaný rozchod

Rozchod prominentného páru bol pre mnohých prekvapením. Až do poslednej chvíle mala verejnosť pocit, že žijú priam idylický vzťah. Opak bol však pravdou. To, že medzi nimi nie je všetko v poriadku zverejnili obaja súčasne na svojich sociálnych sieťach: „Každý vzťah zažije počas svojej existencie krízu. Ten náš ju zažíva práve teraz. Bez ohľadu na to ako náš partnerský vzťah dopadne, stále nás bude spájať naše najväčšie životné šťastie! Olívia!“ Zrejme tak chceli predísť zbytočným špekuláciám, ktorým by časom museli čeliť.  

image

Marek trávil Vianoce len s Olíviou.

Instagram/Marek Fašiang

Spolu

Z fotografií na sociálnych sieťach je jasné, že s Olíviou bol každý z nich, no osamote, aj počas Vianoc. Marek strávil koniec roka dokonca v kruhu najbližších na Maledivách. No dcérka ich predsa len spája a v trojici si užili aj dnešný deň. Malá Olívia stála prvýkrát na lyžiach a zrejme chceli byť pri tom obaja rodičia. Rovnakými príspevkami zo svahu sa pochválili obaja rodičia. Kým Tereza k fotkám napísala: „Ideme sa zoznámiť s lyžami“, Marek vtipne okomentoval fotografiu, na ktorej drží Olíviu pomocou lyžiarskeho pásu: „Nákupná taška na lyžiach.“

image

Rovnakou fotografiou sa pochválila aj Tereza.

Instagram/Marek Fašiang
image

Olívia prvýkrát na lyžiach, za pomoci svojho otca.

Instagram/Marek Fašiang
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 00:03