Tereza sa pochválila svojou novou láskou.IG/ Tereza Bizikova
StoryEditor

Tereza Bizíková po rozchode už nie je sama. Po boku má novú lásku, toto ju prezradilo

07.08.2024, 07:00
Celebrity

Aj keď sa jedna láska nepodarí, druhá možno čaká za dverami. Dôkazom toho je aj známa slovenská modelka Tereza Bizíková. Dlhšiu dobu tvorila pár s hercom Marekom Fašiangom, s ktorým majú aj dcérku Olíviu. Ich vzťah však prestal fungovať, rozhodli sa preto každý ísť svojou cestou. Influencerka po viac ako pol roku otvorila svoje srdce niekomu novému. Na instagrame prezradila, že je opäť zamilovaná a šťastná.

Nové vlasy, nový život

Hovorí sa, že my ženy meníme vlasy výhradne vtedy, ak prežívame nové či vzrušujúce obdobie v živote. Podobné to možno bude aj v prípade Terezy. Za posledné obdobie sa totižto pochválila novou farbou, ktorá jej naozaj pristane. Dlho sme ju poznali s tmavou hrivou, dnes je ostrihaná a vlasy sa jej lesknú krásnou blonďavou fabrou.

„Povedzte ahoj môjmu novému blond životu,“ napísala na sociálnej siete Tereza. Už vtedy sa špekulovalo, že nové vlasy si zmenila kvôli novej láske.  Na informáciu o tom, s kým krásna modelka randí si zatiaľ budeme musieť ešte počkať. Každopádne im prajeme veľa šťastia a vytúženej spokojnosti!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. september 2024 03:09