Prasklo to. Jenifer Lopez a Ben Affleck sa rozvádzajú. Prvýkrát, pred rokmi došlo len na zásnuby.profimedia
StoryEditor

Jennifer Lopez a Ben Affleck: Na stole už ležia ROZVODOVÉ papiere. Na speváčkine narodeniny

01.08.2024, 09:23
Celebrity

Speváčka J Lo (55) a Ben Affleck (51), jeden z najznámejších párov v Hollywoode, sa rozhodli ukončiť svoje manželstvo. Problémy riešili už dlhší ďalší a šuškalo sa rozvode, ktorý nakoniec bohužiaľ prišiel. Po mesiacoch špekulácií a odlúčení je ich rozchod oficiálny. Definitívny koniec "Bennifer".

Dvojica mala obrad v hercovom sídle na „plantáži“ v Georgii, ktorého hodnota je 8,9 milióna dolárov. Písal sa august 2022 a všetko vyzeralo ideálne. Krásny pár, spoločné bývanie a úsmevy. Lenže pred niekoľkými mesiacmi sa začala šíriť fáma, že ich vzťah je vážne naštrbený.

Po mesiacoch špekulácií a odlúčenia Jennifer Lopez a Ben Affleck potvrdili definitívny rozchod. U právnikov ležia rozvodové papiere. Takže ani druhý pokus o partnerstvo sa nevydaril. Priatelia páru uviedli, že sa rozhodli podať žiadosť o rozvod po poslednom neúspešnom pokuse o zmierenie. Rozvodové papiere sú vyplnené, ale zatiaľ nepredložené súdu. Ukončili to na jej narodeniny.

Bez úsmevov

Správy o ich rozchode sa začali šíriť po tom, čo Ben Affleck zakúpil nový dom za 20,5 milióna dolárov 24. júla, na deň speváčkiných 55. narodenín. Tento krok bol vnímaný ako „bodnutie do srdca“ pre Lopez. Obzvlášť, keď pár len niekoľko dní predtým predal spoločný dom v Beverly Hills za 68 miliónov dolárov.

Keď Lopez pred tým predala svoj penthouse v New Yorku za 23 miliónov dolárov, špekulácie o rozchode zosilneli. Priatelia Lopez tvrdia, že Affleckova náhla kúpa nového domu bola pre ňu zničujúca. „Dokončili rozvodové papiere už pred mesiacom, ale čakajú na vhodný okamih, aby ich predložili,“ uviedol jeden zo zdrojov blízkych páru.

Dovolenka? Každý po svojom

Posledné spoločné fotografie páru pochádzajú z 30. marca. Odvtedy trávia leto oddelene. Jen väčšinou na východnom pobreží a Affleck v Los Angeles. Dokonca aj svoje druhé výročie svadby, 16. júla, strávili v rôznych mestách, čo len pridalo na špekuláciách o krachu lásky. Zdroje blízke páru uviedli, že sa snažili manželstvo zachrániť, ale nepodarilo sa im dosiahnuť kompromis. „Úprimne, nakoniec sa nemohli dohodnúť na kompromisoch. Čo mali predtým, je preč a obaja to prijali,“ povedal jeden z blízkych priateľov páru. Už v máji nenosila hudobníčka a herečka na prste obrovský zásnubný prsteň čo vyvolávalo množstvo otázok.

ANKETA
Mysleli ste si, že ich manželstvo skončí rozvodom?

Ako sa ich vzťah vyvíjal?

Jennifer Lopez a Ben Affleck sa prvýkrát stretli na nakrúcaní filmu Gigli v roku 2002. Ich chémia bola okamžitá a čoskoro sa stali párom. Médiá ich rýchlo pomenovali "Bennifer" a ich vzťah sa stal stredobodom pozornosti. Mimochodom novinári vymysleli takúto prezývku a dnes už rozpadnutému páru Pitt a Jolie, ktorý sa stali ako jedno pod pojmom "Brangelina".

História J Lo a Bena

V roku 2003 sa zasnúbili, ale svadba bola nakoniec odložená a v roku 2004 sa rozišli. Dôvody ich rozchodu boli definované ako osobné rozdiely.

Po rozchode si obaja našli nových partnerov. Jennifer Lopez sa v roku 2004 vydala za speváka Marca Anthonyho (55) a spoločne majú dve deti. Ich manželstvo sa však skončilo rozvodom v roku 2014. Ben Affleck sa oženil s herečkou Jennifer Garner v roku 2005 a majú spolu tri deti. Ich manželstvo trvalo až do roku 2018, kedy sa rozviedli. Jennifer a Ben sa rozhodli, že to skúsia opäť, ale zrejme tu platí dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. október 2024 10:30